mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. június 4.
Egy testvér lehet támasz, de olykor idegesítő is.
mindigTV
  • 2021. május 28.
Ha Emma Thompson és Pierce Brosnan összefog, akkor abból egy jó filmnézés kerekedhet ki.
mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. május 21.
Hawaii bármely pontja önmagában is tökéletes díszlet egy mozifilmhez, nem véletlen, hogy szívesen forgatnak errefelé.
mindigTV
  • 2021. május 14.
Néha egy munkakapcsolatból szerelem lesz. Veled előfordult már ez?

Az élet Tarzanként – Az Amerikai Tarzan a Discovery Channelen

mindigTV
  • 2016. október 25.


Valamikor így éltek az elődeink. A világegyetem történetében szempillantásnyi idő telt el az óta, nekünk még is nagyon távolinak tűnik az a helyzet, amikor az ember még igencsak magára és az ügyességére volt utalva, hogy életben maradjon

Kép forrása: Discovery Channel Kép forrása: Discovery Channel

Az élet Tarzanként – Az Amerikai Tarzan a Discovery Channelen

Valamikor így éltek az elődeink. A világegyetem történetében szempillantásnyi idő telt el az óta, nekünk még is nagyon távolinak tűnik az a helyzet, amikor az ember még igencsak magára és az ügyességére volt utalva, hogy életben maradjon. Mikor még jóformán puszta kézzel kellett elejteni vagy elfogni az állatot, ha húst akartak enni, és bizony menekülni kellett jó pár vadállat elől, amelyek gond nélkül legyőzték volna őseinket.

A Discovery Channel új sorozatában négy különböző helyszínen –őserdőben, tengerparton, szurdokban és hegyekben- küzdenek a bátor jelöltek, hogy a természet rendjébe beilleszkedve, ugyanakkor azt részben uralva, az igen zord körülmények ellenére is életben tudjanak maradni.

Mindennapjaikban csak a legegyszerűbb eszközök vannak a segítségükre, valamint saját erejükre és ötletességükre támaszkodhatnak. Kihívást jelent például az a sziget, melynek partját hol meredek szírt, hol áthatolhatatlannak tűnő növényzet határolja. A természet elemeivelt kell megküzdenie a hét kalandornak, akik közül a végén ugyan csak egy végső győztes lesz, de biztos, hogy a többiek is meg fogják érdemelni a kalapemelést.

És bár gyönyörű helyeken, fantasztikus tájakon járnak a csapat tagjai, kérdés, hogy ők ebből mennyit tudnak élvezni, vagy leköti a teljes energiájukat az alkalmazkodás.

A Discovery Channel műsorait 2016. október 14. és 30. között most kódolatlanul nézhetik a mindigTV használói.

Oldal tetejére