MinDig TV Extra
  • 2018. október 15.


A legtöbbször csak ledöbben az átlag tévénéző, amikor olyan beszámolókat lát a hírekben, hogy micsoda vagyonokat fizetnek egy-egy műtárgyért.
MinDig TV
  • 2018. október 15.

Teljes fordulatra kapcsolt a nyári szünet után a futballvilág, így minden héten bajnoki meccseket vagy válogatott összecsapásokat nézhetünk a tévében.
MinDig TV
  • 2018. október 10.
Amerika szereti azokat a történeteket, amelyikben valaki akadályt nem ismerve megvalósítja az álmát.
MinDig TV Extra
  • 2018. október 9.
A Tűzszekerek című filmről mindenkinek a Vangelis csodálatos zenéjére megkomponált tengerparti futós jelenetek jutnak azonnal az eszébe.
MinDig TV Extra
  • 2018. október 8.
Magyarországon talán nincs ember, aki ne ismerné a Viszkis rabló, azaz Ambrus Attila történetét.

Az élet szép – A homokember a Filmbox Prémium műsorában

MinDig TV Extra
  • 2018. április 17.

A MinDig TV Extra előfizetői számára kódolatlanul lesz elérhető a Filmbox Prémium csatorna április 13. és 19. között, számos színvonalas, érdekes és izgalmas alkotással.

  Kép forrása: https://www.mafab.hu/ Kép forrása: https://www.mafab.hu/

A homokember című film svájci alkotás, és már önmagában ezzel is különleges, hiszen az alpesi ország filmipara eddig kevésbé hódította meg a filmvásznakat.
A film főhőse az egy kissé megkeseredett Benno, akinek kedvelt időtöltése, hogy a lakása alatt lévő kávézó kissé molett üzemeltetőjét, a zenei karrierről álmodozó Sandrát piszkálja.
Miközben örülhetne is a lánynak, érdeklődhetne iránta őszintén, talán meg is kedvelnék egymást, ami azért nem is olyan rossz dolog.
Benno élete akkor változik meg gyökeresen, amikor egy nap homokot talál az ágyában, és hamarosan arra is rájön, hogy ez a homok bizony belőle pereg. Azaz, szó szerint lepereg az élete.
A haszontalanul töltött időről, mely visszanézve sokszor tényleg egybemosódik, szinte nem is érzékeljük a múlását, sokszor gondolunk arra, mintha kifolyna az idő a kezünk közül, akár a homok.
Teljes kétségbeesésében végül kénytelen Sandrához fordulni segítségért, ugyanis az elmúlt időszakban minden éjjel a lányról álmodott.
A szeretett, az őszinteség sok mindenre képes, még csodákra is, így lehet, hogy Benno sem fog teljesen leperegni, hanem végre megtalálja a boldogságot valaki mellett.
A homokember című filmet április 18.-kán, szerdán, 10 óra 30 perces kezdéssel nézhetik meg a Filmbox Prémium műsorában, amely megtalálható a MinDig TV Aktív+ csomagjában, azonban most egészen április 19-ig kódolatlanul érheti el minden egyes MinDig TV Extra előfizető.

Oldal tetejére