MinDig TV Extra
  • 2018. október 15.


A legtöbbször csak ledöbben az átlag tévénéző, amikor olyan beszámolókat lát a hírekben, hogy micsoda vagyonokat fizetnek egy-egy műtárgyért.
MinDig TV
  • 2018. október 15.

Teljes fordulatra kapcsolt a nyári szünet után a futballvilág, így minden héten bajnoki meccseket vagy válogatott összecsapásokat nézhetünk a tévében.
MinDig TV
  • 2018. október 10.
Amerika szereti azokat a történeteket, amelyikben valaki akadályt nem ismerve megvalósítja az álmát.
MinDig TV Extra
  • 2018. október 9.
A Tűzszekerek című filmről mindenkinek a Vangelis csodálatos zenéjére megkomponált tengerparti futós jelenetek jutnak azonnal az eszébe.
MinDig TV Extra
  • 2018. október 8.
Magyarországon talán nincs ember, aki ne ismerné a Viszkis rabló, azaz Ambrus Attila történetét.

Kicsi a bors, de ellenáll – az Asterix – Az istenek otthona a Film+ műsorában

MinDig TV Extra
  • 2018. április 9.


Asterix és az ő gall falujának kis közössége nagyon szerethető és könnyen lehet azonosulni az elveikkel, hiszen mindig a szabadságukért küzdenek, mindig túlerővel szemben, de mint a mesékben általában, győztesként hagyhatják el a csatateret.

Kép forrása: https://watchaholics.hu/ Kép forrása: https://watchaholics.hu/

A kis gall falu legnagyobb erénye, hogy minden nehézség ellenére boldogok, élvezi ez élet mindennapi örömeit, és ha olykor úgy adódik, nem félnek jól állcsúcson vágni néhány szemtelen római katonát.

Az Asterix történetek képregényként hódították meg a világot, hogy azután a nagy siker törvényszerű folytatásaként meghódítsák a filmvásznakat és a tévéképernyőket is.

Ami viszont nem hétköznapi, az a történet sokféle feldolgozása: készült belőle klasszikus rajzfilm, élő szereplőkkel forgatott film, míg a Film+ csatornán most megtekinthető alkotás már a legújabb, 3D animációs technológiával lett megalkotva.

Ebben a történetben Julius Caesar is háttérbe helyezi az erőszakot és fortéllyal próbál a gallokra hatni. Asterix faluja közelében felépíti a minden akkori luxussal, kényelmi és kényeztető eszközzel felszerelt Istenek otthonát, arra gondolva, hogy csodás palota majd kicsalja és megszelídíti az ellenálló gallokat.

Az Asterix – Az istenek alkonya című filmet április 10.-kén, kedden, 9 órai kezdéssel nézhetik meg a Film+ műsorában, mely elérhető a MinDig TV Extra Alapcsomagjában.

Oldal tetejére