MinDig TV
  • 2018. szeptember 20.
Átlagon felüli képességekkel megáldott, de szélsőséges természetű doktorból ismerünk már néhányat. Nézzük, mit tud a legújabb sztárjelölt.
MinDig TV Extra
  • 2018. szeptember 19.
Nincs annál kényelmetlenebb helyzet, mint amikor egy fasírtban lévő házaspár kénytelen közös laktérben élni.
MinDig TV Extra
  • 2018. szeptember 17.

Számos történet visszatérő motívuma, hogy az ember saját maga elől, a múltja elől menekül, de az mindig utoléri őt. De mi van akkor, ha valaki a jövője elől futna el?
MinDig TV
  • 2018. szeptember 17.
A bűnesetekbe botló amatőr nyomozó egy egészen népszerű embertípus a krimisorozatok világában.
MinDig TV
  • 2018. szeptember 13.
A legelszántabb bűnözők menekülése általában akkor ér végét, amikor egy olyan kisvárosba érkeznek meg, melynek seriffje valamikor kőkemény harcos volt, csak csendesebb munkahelyre vágyott.

Az angol betyár – Robin Hood legújabb kalandjai az RTLII műsorában

MinDig TV Extra
  • 2018. február 15.


Robin Hood alakja évszázadok óta népszerű, hiszen a gazdagokat megsarcoló és a szegényeket megsegítő, törvényen kívüli alak sokak szívének kedves figura.

Kép forrása: www.mafab.hu Kép forrása: www.mafab.hu

Robin Hood alakja már a középkor mondáiban is felbukkan, sokan egyértelműnek gondolják, hogy létező személyről mintázták az alakját. Azt is tudni vélik, hogy Földnélküli János idejében, a herceg törvényei következtében vált földönfutóvá és ezt követően vetette be magát barátaival az erdőbe, hogy onnan vívja meg a saját harcát.

Az angol történelemnek egyébként egy nagyon érdekes, kiemelkedő személyekben és fordulatokban gazdag időszaka volt ez (Oroszlánszívű Richárddal és testvérével, János herceggel, vagy éppen apjukkal, II. Henrikkel). Számos fennmaradt irodalmi mű foglalkozik a trónviszályokkal, a hatalomért folyt kegyetlen harccal.

Ezeknek tökéletes ellenpontja Robin Hood története, amely az akkori kor hétköznapi embereinek nehéz és sanyarú sorsában ad bepillantást, és villant fel némi reménysugarat, hogy azért ők is borsot tudtak törni olykor a nagyurak orra alá, ki tudtak állni az igazukért.

Robin Hood és a barátai – Little John, Tuck barát – és szerelme, Marion, egészen biztosan ebben a sorozatban is számos cifra kalandba fog bele keveredni.

Azt mindenki tudja, hogy Robin Hood jól bánik az íjjal, lássuk, milyen extra képességei vannak még ezen túl.

A Robin Hood legújabb kalandjainak aktuális részeit szombaton délben – pontosan 12 órai kezdéssel – nézhetik meg az RTL II műsorában, mely elérhető a MinDig TV Extra Alapcsomagjában.

Oldal tetejére