MinDig TV
  • 2020. július 5.
Ha egy gazdag ember fiatalabb feleséget választ, az örökség elosztása mindig vihart kavar.
MinDig TV Extra
  • 2020. július 5.
Gesa gyermekek világra jötténél segít, miközben egy félelmetes gyilkost is le kell lepleznie.
MinDig TV
  • 2020. július 4.
Sűrű versenynaptár várja a Forma-1 rajongóit az idei szezonban.
MinDig TV
  • 2020. július 2.
Tamás, Ákos és András továbbra is keresi a siker kulcsát, inkább kevesebb, mint több sikerrel.
MinDig TV Extra
  • 2020. július 2.
Az iskola sztárjából nem mindig lesz nagymenő felnőtt.

Apa csak egy van - a Papás Babás című sorozat az M2/Petőfi TV műsorában

MinDig TV
  • 2018. augusztus 24.


Sok férfi rémálma, hogy egy napon egy újszülöttet talál az ajtaja elé letéve, azzal a használati utasítással, hogy neveld fel.

Kép forrása: http://media-addict.hu/ Kép forrása: http://media-addict.hu/

Ben éppen egy új albérletbe rendezkedett be testvérével és legjobb haverjával, amikor megérkezik a küszöbükre egy kisbaba. A gyermeknek Ben az apja, és az anya úgy gondolta, hogy jobb kezekben lesz nála a csecsemő.
Első meglepetésükből felocsúdva, a három jó barát úgy dönt, hogy vállalják a kihívást és gondos szülei lesznek a kis Emmának, biztosítva számára boldog gyermekkort. Örömmel csatlakozik a csapathoz a fiúk kissé bohókás édesanyja is, és Riley, egy régi barátnőjük, aki reménytelenül szerelmes Benbe.
Aki foglalkozott már kisgyermekkel, az tudja, hogy mennyire összetett feladat a nevelés, a gondoskodás. Szurkoljunk a fiúknak, hogy ügyesek legyenek és ne bánják meg, hogy belevágtak a babázásba. Bár ezzel a sorozattal feltehetőleg a női nézőket célozták meg, azért nem árt, ha az erősebb nem képviselői is belenéznek egy-egy epizódba, hiszen előbb vagy utóbb mindenkit elér az apaszerep, és ilyenkor minden tapasztalat jól jöhet.
A Papás Babás című sorozat aktuális részeit hétköznaponként, 21 óra 05 perces kezdéssel nézhetik meg a TV2/Petőfi TV műsorában, de élőben követhetik figyelemmel a MinDig TV APP használatával is.

Oldal tetejére