MinDig TV Extra
  • 2019. április 25.
A gaztettekhez pénz kell, mégpedig nem is kevés, ha komoly szinten űzi az ember.
MinDig TV
  • 2019. április 25.
A magyar tévénézők szeretnek játszani, szívesen teszik próbára műveltségüket és ügyességüket, főleg, ha komoly nyeremény vár a jól teljesítőkre.
MinDig TV
  • 2019. április 23.
A tavaszi szünet időszakában kódolatlanul érhető el a Kiwi TV műsora a MinDig TV felhasználói számára
MinDig TV
  • 2019. április 22.
Vigyázz, hogy mit kívánsz, szól a mondás, de van, amikor igazán örül az ember, ha teljesül egy régi vágya.

MinDig TV Extra
  • 2019. április 22.
Vannak, akik nagyon szeretnek esküvőkre járni, de nem szeretnének az oltár elé állni és kimondani a boldogító igent.

Apa csak egy van - a Mentőakció című film a TV2 műsorában

MinDig TV
  • 2018. december 18.


Sok gyermek életében meghatározó minta az apja, akihez szeretne felnőni, méltó lenni hozzá.

Kép forrása: https://port.hu Kép forrása: https://port.hu

Egyáltalán nem ritka, hogy egy gyermek azt a munkát választja, amelyet az apja is űzött. Így lenne ez Harry esetében is, aki a CIA-nál van alkalmazásban, mint elemző, azonban szeretne terepen dolgozni, ügynökként, mint az édesapja, de jelentkezését a CIA akadémiára már több alkalommal is visszautasították.

Így továbbra is irodai munkát kell végeznie, azonban amikor az apját elrabolják és veszélybe kerül egy fontos küldetés, és egy igen értékes szállítmány, akkor lehetősége nyílik segíteni a mentőakcióval megbízott Victoria ügynöknek. A fiúnak ez egy igazi vizsga, amelyen semmiképpen sem

bukhat el, mert akkor az apja és az ő élete is véget érhet. Nagy a nyomás rajta, de most legalább megbizonyosodhat arról, hogy mennyit ért a kiképzése és megvan-e benne a képesség arra, hogy a legnehezebb feladatokban is helyt álljon.
A történet alapján joggal gondolhatjuk, hogy lesz bőven akció, érzelmes pillanat apa és fia között, és reméljük, hogy egy sikeresen végrehajtott túszszabadítás.
A Mentőakció című filmet december 19-én, szerdán, 23 óra 35 perces kezdéssel nézhetik meg a TV2 műsorában.

Oldal tetejére
(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-72480440-1', 'auto', {'allowLinker': true}); ga('require', 'linker'); ga('linker:autoLink', ['ugyfelkapu.mindigtvextra.hu'] ); ga('send', 'pageview'); });