MinDig TV
  • 2018. szeptember 20.
Átlagon felüli képességekkel megáldott, de szélsőséges természetű doktorból ismerünk már néhányat. Nézzük, mit tud a legújabb sztárjelölt.
MinDig TV Extra
  • 2018. szeptember 19.
Nincs annál kényelmetlenebb helyzet, mint amikor egy fasírtban lévő házaspár kénytelen közös laktérben élni.
MinDig TV Extra
  • 2018. szeptember 17.

Számos történet visszatérő motívuma, hogy az ember saját maga elől, a múltja elől menekül, de az mindig utoléri őt. De mi van akkor, ha valaki a jövője elől futna el?
MinDig TV
  • 2018. szeptember 17.
A bűnesetekbe botló amatőr nyomozó egy egészen népszerű embertípus a krimisorozatok világában.
MinDig TV
  • 2018. szeptember 13.
A legelszántabb bűnözők menekülése általában akkor ér végét, amikor egy olyan kisvárosba érkeznek meg, melynek seriffje valamikor kőkemény harcos volt, csak csendesebb munkahelyre vágyott.

Áldás vagy átok – az Észlelés című sorozat az AXN műsorában

MinDig TV
  • 2018. március 12.

Egészen március 18-ig minden MinDig TV felhasználó kódolatlanul férhet hozzá az AXN műsorához, melyben ez időszak alatt olyan nagyszerű sorozatok részeit élvezhetik, mint az új MacGyver vagy az Észlelés.

Kép forrása: https://hu.axn.com/ Kép forrása: https://hu.axn.com/

Népszerű központi karakterei lettek a tévésorozatoknak a paranoid skizofréniában szenvedő személyek. És míg korábban az ilyen emberek inkább negatív szereplőként voltak láthatóak, napjainkban kifejezetten pozitív célokra használják a betegségüket.

Az Észlelés főszereplője, Dr. Daniel Pierce is paranoid skizofréniában szenved. Amúgy nem buta ember, agytudós és az FBI tanácsadója. Gyógyszerekkel kordában tudná tartani az állapotát, azonban meggyőződése, hogy a látomásai olyan ügyek megoldásához nyújtanak segítséget, melyek hagyományos eszközökkel megoldhatatlanok lennének.

A cégen belül van egy támogatója is, felettese, Kate Moretti, aki teljes mértékben bízik Daniel „képességeiben”, azonban ezt nem mindenki gondolja így az FBI-nál.

A harmadik évad elején Daniel Párizsban él és élete gondtalannak tűnik mindaddig, amíg egy napon fel nem keresi az FBI jogi attaséja, hogy a segítségét kérje egy bonyolult úgy megoldásához.

A sorozat harmadik évadának első részét március 12-én vetíti az AXN – 15 óra kezdéssel, és az új epizódok hétköznaponként ugyanebben az időszakban láthatóak majd –, míg az új MacGyver aktuális részeit vasárnap esténként 19 óra 10 perces kezdéssel követhetik figyelemmel ugyanezen a tévéadón, a MinDig TV platform 16. programhelyén, valamint a MinDig TV Applikációban.

Oldal tetejére