MinDig TV Extra
  • 2019. október 14.
Van, akinek nem elég, ha jó, a legjobb akar lenni.
MinDig TV
  • 2019. október 9.
Van, aki hamar megnősül, és van, akinek hosszabb az útja a családalapításig.
MinDig TV Extra
  • 2019. október 7.
Aki már sokat megtapasztalt, annak mindig lesznek fenntartásai egy túl egyértelmű bűnesetkor.
MinDig TV
  • 2019. október 7.
Új évaddal jelentkezik a népszerű gasztro-tehetségkutató, A Séfek Séfe
MinDig TV
  • 2019. október 2.
Sokan harcoltak 1848-49-ben az ország szabadságáért, és sokan fizettek ezért az életükkel.

A testnek is és a léleknek is – a Doc Martin a TV4 műsorában

MinDig TV
  • 2019. április 1.

A MinDig TV áprilisban sem viccel: ez a hónap mis kódolatlan időszakkal indul.

Kép forrása: http://www.visiontv.ca/ Kép forrása: http://www.visiontv.ca/

Április 1 és 29 között minden egyes MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el a TV4 műsorát. És ebben a hónapban is láthatnak a TV4 műsorában kellemes vígjátékokat – április 6-án például a Herceg a szomszédban, vagy április 11-én a Levél a palackban című filmet – és izgalmas thrillereket is, mint az Országúti ragadozó (április 6-án).
A délutáni és az esti műsorsávban pedig a Doc Martin című sorozat két különböző évadát is figyelemmel kísérhetik. Aki most kapcsolódna be a széria nézésébe, az április 1-én, este 19 óra 55 perces kezdéssel láthatja az első évad legelső részét.
Doc Martin, azaz Dr. Martin Ellingham sikeres londoni sebészi állását kénytelen otthagyni, amikor egy műtét alkalmával rosszul lesz a vér látványától. Körzeti orvosként helyezkedik el és első állomáshelye egy világvégi kis település lesz. Már akkor kellő meglepetést okoz, amikor városi eleganciájával és elegáns autójával megjelenik a kis faluban. De neki is van mit megtanulnia, például azt, hogy a kezelésnek itt lényeges eleme a betegek ,meghallgatása is. Mert egy jó szó, az érdeklődő figyelem is képes gyógyítani.
A Doc Martin aktuális epizódjait hétköznaponként 15 óra 35 perces és 19 óra 55 perces kezdéssel nézhetik meg a TV4 műsorában, mely a kódolatlan időszak alatt a mindiGO TV szolgáltatásban is ingyenesen érhető el a MinDig TV felhasználók részére.

Oldal tetejére