MinDig TV Extra
  • 2018. november 13.
Az ember már régóta fantaziál a világűr teljes meghódításáról, és addig is, amíg ez nem lesz valóság, regényekben és filmekben meséli el, hogy milyenek képzeli az űrjövőt.
MinDig TV Extra
  • 2018. november 12.

A hatalmas perzsa hadsereg és a görög városállamok maroknyi harcosa közötti ádáz csatákat több mozi- és tévéfilm is feldolgozta már.
MinDig TV
  • 2018. november 12.
Egészen november 21-ig minden egyes MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el a National Geographic TV műsorát, amelyen ebben az időszakban is izgalmas ismereterjesztő műsorokat láthatnak.
MinDig TV
  • 2018. november 8.

Egészen november 11-ig minden egyes MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el az AXN műsorát, melyben látványos filmeket és izgalmas sorozatokat nézhetnek ebben az időszakban is.

A szőkét vagy a barnát? – a Magas barna férfi felemás cipőben a Paramount Channel műsorában

MinDig TV Extra
  • 2018. november 8.

A magyar mozi és tévénézők egyik nagy kedvence volt az 1970-es években a Magas szőke férfi felemás cipőben című francia filmvígjáték, Pierre Richarddal a főszerepben.

Kép forrása: http://www.loadtve.biz/ Kép forrása: http://www.loadtve.biz/


A nyolcvanas évek közepén pedig elkészült ennek a filmnek az amerikai feldolgozása is, Tom Hanks-szel a főszerepben. (Az első, ami feltűnhet a mai nézőnek, hogy Tom Hanks még milyen fiatal.)
Az új film magyar címét a korábbi sikerhez igazították, így senki előtt nem lehetett kétséges, hogy milyen jellegű filmet fog látni. Olyat, amelyiken jót lehet nevetni, szórakoztató, könnyed, de ezt a szó legjobb értelmében teszi.
A kissé szórakozott zenész, Richard Drew vesztét az okozza, hogy felemás cipőben utazik, kitűnik a tömegből és így akaratán kívül belekeverik a CIA belső hatalmi harcába.
Egyetlen esélye, hogy viselkedése annyira kiszámíthatatlan, hogy ezzel még a profi megfigyelőit is a teljes őrületbe kergeti, nem beszélve arról, hogy a gondosan felépített cselszövést is átírja újra és újra.
A Magas barna férfi felemás cipőben című film egy olyan világot képvisel, amelyiket napjainkban egyre kevesebbet látunk a mozivásznon és a tévéképernyőkön. A filmet november 9-én, pénteken, 20 óra 10 perces kezdéssel nézhetik meg a Paramount Channel műsorában, mely elérhető a MinDig TV Extra Alapcsomagjában

Oldal tetejére
});