MinDig TV Extra
  • 2019. január 17.
A Halálos iramba hihetetlen karriert futott be a világ mozivásznain, jövőre már a kilencedik rész érkezhet a filmszínházakba.
MinDig TV
  • 2019. január 17.
A múlt században nagyon sokan vállalták a hajóutat és a bizonytalanságot, abban bízva, hogy karriert csinálhatnak az Egyesült Államokban.
MinDig TV Extra
  • 2019. január 14.
Aki katonának állt, az felkészül arra, hogy szükség esetén háborút vívjon az ellenséggel. De arra, ami ebben a filmben megtörténik, nem lehet kiképzést kapni.
MinDig TV
  • 2019. január 10.

Sok embernek lehetett már olyan rémálma, hogy nem tud kijutni egy házból vagy kertből. Ilyenkor nagy megkönnyebbülés felébredni. De mi van akkor, ha ez nem álom, hanem valóság?
MinDig TV Extra
  • 2019. január 10.


Eltérni a tucat megoldásoktól bátorságra vall és aki ezt az utat választja, jobb, ha felkészül arra, hogy bőven érhetik nehézségek.

A szőkét vagy a barnát? – a Magas barna férfi felemás cipőben a Paramount Channel műsorában

MinDig TV Extra
  • 2018. november 8.

A magyar mozi és tévénézők egyik nagy kedvence volt az 1970-es években a Magas szőke férfi felemás cipőben című francia filmvígjáték, Pierre Richarddal a főszerepben.

Kép forrása: http://www.loadtve.biz/ Kép forrása: http://www.loadtve.biz/


A nyolcvanas évek közepén pedig elkészült ennek a filmnek az amerikai feldolgozása is, Tom Hanks-szel a főszerepben. (Az első, ami feltűnhet a mai nézőnek, hogy Tom Hanks még milyen fiatal.)
Az új film magyar címét a korábbi sikerhez igazították, így senki előtt nem lehetett kétséges, hogy milyen jellegű filmet fog látni. Olyat, amelyiken jót lehet nevetni, szórakoztató, könnyed, de ezt a szó legjobb értelmében teszi.
A kissé szórakozott zenész, Richard Drew vesztét az okozza, hogy felemás cipőben utazik, kitűnik a tömegből és így akaratán kívül belekeverik a CIA belső hatalmi harcába.
Egyetlen esélye, hogy viselkedése annyira kiszámíthatatlan, hogy ezzel még a profi megfigyelőit is a teljes őrületbe kergeti, nem beszélve arról, hogy a gondosan felépített cselszövést is átírja újra és újra.
A Magas barna férfi felemás cipőben című film egy olyan világot képvisel, amelyiket napjainkban egyre kevesebbet látunk a mozivásznon és a tévéképernyőkön. A filmet november 9-én, pénteken, 20 óra 10 perces kezdéssel nézhetik meg a Paramount Channel műsorában, mely elérhető a MinDig TV Extra Alapcsomagjában

Oldal tetejére
});