MinDig TV Extra
  • 2018. október 15.


A legtöbbször csak ledöbben az átlag tévénéző, amikor olyan beszámolókat lát a hírekben, hogy micsoda vagyonokat fizetnek egy-egy műtárgyért.
MinDig TV
  • 2018. október 15.

Teljes fordulatra kapcsolt a nyári szünet után a futballvilág, így minden héten bajnoki meccseket vagy válogatott összecsapásokat nézhetünk a tévében.
MinDig TV
  • 2018. október 10.
Amerika szereti azokat a történeteket, amelyikben valaki akadályt nem ismerve megvalósítja az álmát.
MinDig TV Extra
  • 2018. október 9.
A Tűzszekerek című filmről mindenkinek a Vangelis csodálatos zenéjére megkomponált tengerparti futós jelenetek jutnak azonnal az eszébe.
MinDig TV Extra
  • 2018. október 8.
Magyarországon talán nincs ember, aki ne ismerné a Viszkis rabló, azaz Ambrus Attila történetét.

A szerelem vak - a Túl jó nő a csajom című sorozat a Prime műsorában

MinDig TV Extra
  • 2018. április 5.


Akik nem igazán sikeresek a szerelemben, sokszor szívesen menekülnek regények olvasásába vagy filmek nézésébe, mert ott mindenkivel megtörténhet a csoda, mindenkit megtalálhat a boldogság.

Kép forrása: https://mozi.24.hu/ Kép forrása: https://mozi.24.hu/

Kirk már annak is örülne, ha egy teljesen átlagos srác lehetne. Ő azonban vézna, ügyetlen és csúnya is. A lehető legrosszabb is megtörténik vele: még a szülei is többre tartják a környezetében élőket (például a házisárkány volt barátnőjét, sőt, még annak új pasiját is). Nyugodtan mondhatjuk, hogy innen szép nyerni, de az életben pontosan az a szép, hogy minden változhat, süthet a nap még arra is, aki addig csak az árnyékos oldalon járt.

Kirk repülőtéri biztonsági őrként dolgozik - álmaiban pedig pilótaként hódítja meg a kék eget és szebbik nemet -, és egy napon egy elhagyott mobiltelefon révén összeismerkedik Molly-val, egy igazán csinos lánnyal.

A sikeres Molly egyáltalán nem illik első ránézésre a lúzerként elkönyvelt Kirk-re, ennek ellenére érdeklődést mutat a srác iránt. Izgalmas kérdés, hogy mit látott meg Molly a fiúban és hogy meddig fog tartani ez a vonzalom.

Azt gondolom, hogy a férfiak két nagy részre oszthatóak: az egyik fél megelégszik egy teljesen hétköznapi, de rendes és gondos feleséggel, míg a másik rész bombázó partnerre vágyik, aki után megfordul a város, ha végig megy a főutcán. A tévénézők meg jó eséllyel kellemes kikapcsolódásra, szórakozásra és boldog befejezésre vágynak. Reméljük, hogy ez a film minden szempontból kellemes választás lesz vasárnap estére.

A Túl jó nő a csajom című film megtekinthető a Prime műsorában április 8.-kán, vasárnap, este 21 órai kezdéssel. A Prime műsora elérhető a MinDig TV Extra Alapcsomagjában.

Oldal tetejére