MinDig TV Extra
  • 2018. november 19.
Az ember sokszor vágyik arra, hogy valamilyen formában kommunikálni tudjon azokkal, akik már elmentek. És néha úgy érzi, hogy ez meg is történik.
MinDig TV
  • 2018. november 19.
Egy általános iskola nagy olvasztótengelye az emberiségnek, ahol a legkülönbözőbb habitusú szülők, diákok és tanárok kerülnek egészen szoros napi kapcsolatban.
MinDig TV Extra
  • 2018. november 16.
November 22-én debütál a Spektrum új saját gyártású sorozata
Emir Kusturica világhírű filmrendező, színész, forgatókönyvíró és zenész emblematikus figurája a 80-as, 90-es évekbeli Közép-Kelet Európának, aki saját bőrén is megtapasztalhatta a rendszerváltás időszakát. A Spektrum legújabb saját gyártású dokumentumfilm sorozata éppen ezt a világot igyekszik bemutatni a nézőknek, melynek házigazdája maga Kusturica
MinDig TV
  • 2018. november 15.

Régi igazság, hogy aki keress, az talál és az is, hogy amiről nem tudunk, az nem fáj.
MinDig TV Extra
  • 2018. november 13.
Az ember már régóta fantaziál a világűr teljes meghódításáról, és addig is, amíg ez nem lesz valóság, regényekben és filmekben meséli el, hogy milyenek képzeli az űrjövőt.

A mindennapok hősei – a 911 L.A. 5. című sorozat a Prime műsorában

MinDig TV Extra
  • 2018. május 10.


Emberek, akiknek abból áll a napi munkájuk, hogy balesetek, vészhelyzetek helyszínére elsőként kiérkezve életet mentsenek.

Kép forrása: http://www.buddytv.com/ Kép forrása: http://www.buddytv.com/

Talán valóban születni kell arra, hogy valaki kezelni tudja azt a stresszt, ami azoknak a mentősöknek, tűzoltóknak, rendőröknek a munkájával jár, akik tudják, hogy bármelyik pillanatban kaphatnak olyan riasztást, amikor emberéletet kell menteniük.
A riasztás pedig minden alkalommal a segélyhívó szervezet központjába érkezik be. Itt döntenek arról, hogy az adott esethez kit kell riasztani. Azaz ez az első pont, ahol valakinek gyors és jó döntést kell hoznia. A sorozat egyik főszereplője Abby, aki itt dolgozik diszpécserként.
A többiek – mentősök, rendőrök, tűzoltók – pedig készenlétben várják az eseteket, ahol azután élesben tudják bizonyítani a felkészültségüket és rátermettségüket.
És bizony a munka után ezek az emberek is hazamennek, ahol várja őket a család, a társ és a hétköznapi élet megoldásra váró dolgai.
Nekik otthon is ugyanúgy kellene helyt állniuk, mint a napi munkában, ami éppenséggel lehet egy olyan kihívás is, ami nagyobb, mint kimenteni valakit egy égő házból.

A sorozat aktuális részét május 10-én, csütörtökön, 22 órai kezdéssel nézhetik meg a Prime műsorában, mely elérhető a MinDig TV Extra Alapcsomagjában
Oldal tetejére
});