mindigTV
  • 2021. december 3.
Mindig szükség van különleges emberekre a rend fenntartásához.
mindigTV mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. november 30.
Nézd kódolatlanul a TV Paprika műsorát 2021. november 29 és december 12. között.
mindigTV
  • 2021. november 26.
Maradjon a jól megszokott környezet vagy vonzóbbak az új kihívások.
mindigTV mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. november 23.
2021. november 22 és december 5. között a mindigTV minden használója kódolatlanul érheti el a Discovery Channel műsorát.
mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. november 19.
Elképesztő elegancia a bűnözésben és az öltözködésben is.

A labda gömbölyű (a tévé meg színes)

mindigTV
  • 2016. június 7.

Indul a labdarúgó Európa-bajnokság.

Kép forrása: focieb2016.com  Kép forrása: focieb2016.com

Az elmúlt hónapokban sokan és sok helyütt leírták, hogy negyvennégy éve játszott legutóbb labdarúgó Európa-bajnokságon a magyar válogatott, de most már tényleg csak pár napot kell aludnunk és felhangzik az osztrákok elleni mérkőzés kezdetét jelző sípszó. Negyvennégy éve a magyar emberek jellemzően fekete-fehér televízión nézték a tévéadást és ahhoz, hogy csatornát váltsanak, vagy a hangerőn változtassanak, fel kellett még állni a fotelből és oda menni a készülékhez. Elképesztő, hogy mennyit fejlődött a technika azóta és az is, hogy milyen könnyedén szoktuk meg az új lehetőségeket – HD minőség, bárhol és nem csak tévékészüléken nézhető közvetítés- és mennyire gyorsan felejtettük el a régi világot.

A labdarúgó Európa-bajnokságok történetében volt már néhány meglepő végső győzelem, most ráadásul a korábbinál sokkal több olyan csapat van itt, akikről nem lehet tudni, hogy mire képesek, azonban éhesek lehetnek a győzelemre, a nagy sikerre. Azt is megtapasztalhattuk az elmúlt években, hogy a teljesen kizsigerelt sztárokkal felálló esélyes válogatottak egyre többször mondanak csődöt. Van tehát esély és remény –tudják a labda gömbölyű-, én előre nem jósolok, csak nagyon bizakodom.

Az idei labdarúgó Európa-bajnokság nyitómérkőzésére pénteken – június 10-én – este kerül sor. Az Európa-bajnokság mérkőzéseit az M4 Sport adón követhetik figyelemmel, akár a mindigTV Applikációval is.

És akinek a foci mellett még marad ereje másra is figyelni, annak a Forma-1 Kanadai Nagydíját is ajánlanánk, ahol mindig jó és izgalmas futam szokott kialakulni. Figyelem! A futam élő közvetítésére ezúttal a Duna TV-n kerül sor (vasárnap este).

Oldal tetejére