MinDig TV Extra
  • 2018. október 15.


A legtöbbször csak ledöbben az átlag tévénéző, amikor olyan beszámolókat lát a hírekben, hogy micsoda vagyonokat fizetnek egy-egy műtárgyért.
MinDig TV
  • 2018. október 15.

Teljes fordulatra kapcsolt a nyári szünet után a futballvilág, így minden héten bajnoki meccseket vagy válogatott összecsapásokat nézhetünk a tévében.
MinDig TV
  • 2018. október 10.
Amerika szereti azokat a történeteket, amelyikben valaki akadályt nem ismerve megvalósítja az álmát.
MinDig TV Extra
  • 2018. október 9.
A Tűzszekerek című filmről mindenkinek a Vangelis csodálatos zenéjére megkomponált tengerparti futós jelenetek jutnak azonnal az eszébe.
MinDig TV Extra
  • 2018. október 8.
Magyarországon talán nincs ember, aki ne ismerné a Viszkis rabló, azaz Ambrus Attila történetét.

A kicsi, a nagy és a trófea – a labdarúgó-világbajnokság döntője az M4 Sport műsorában

MinDig TV
  • 2018. július 12.


Elérkeztünk a 2018-as labdarugó-világbajnokság utolsó két mérkőzéséhez, melyek közül minden bizonnyal a vasárnapi döntőt várják nagyobb izgalommal a szurkolók.

Kép forrása: http://www.weloba.com/ Kép forrása: http://www.weloba.com/

Nagyon kíváncsi lennék, hogy előzetesen hány ember várta döntőbe a horvát focicsapatot. Nem mintha nem lennének méltók rá, hiszen megannyi sztár játékosuk van, akik neves csapatokban játszanak, de azért ebben a menetelésben a legfanatikusabb rajongókon kívül azért kevesen hihettek.
Az viszont biztos, hogy jót tett ennek a vb-nek a „vérfrissítés”, hogy a nagyok aránylag hamar kiestek és néhány olyan válogatott is megérezhette egy világverseny negyed- és elődöntőinek a hangulatát, akiknek erre korábban nem nagyon adódott lehetősége.
Jó volt látni a belga csapat dinamikus játékát is, biztosan nagyszerű összecsapást lett volna egy belga-horvát döntő is, de el kell ismerni, hogy a francia csapat jogosan van ott a fináléban, miként a horvátok is, akik valami egészen elképesztő feltámadást bemutatva fordították meg az angolok elleni elődöntőjüket.
Modric, Mandzukic, Rakitic és a többiek vasárnap kora este olyan csúcsra juthatnak fel, amelyről gyermekként biztosan álmodoztak, és ez az álom most akár valósággá is válhat.
A kérdés pedig az, hogy Franciaország másodszor, vagy Horvátország először lesz-e világbajnok labdarúgásban vasárnap.
A labdarúgó-világbajnokság döntőjét június 15-én, vasárnap, 17 órai kezdéssel nézhetik meg az M4 Sport műsorában, de élőben követhetik figyelemmel a MinDig TV APP segítségével is.

Oldal tetejére