MinDig TV
  • 2019. december 11.
Mindenkivel előfordulhat, hogy úgy érzi, nem bír megfelelni az elvárásoknak.
MinDig TV Extra
  • 2019. december 11.
A környezet gyönyörű, de az utazás cseppet sem romantikus.

MinDig TV
  • 2019. december 9.
Segíteni mindig jó, főleg olyan helyzetekben, amikor másképpen nem oldódna meg a probléma.

MinDig TV Extra
  • 2019. december 9.
Ha valakit nagy veszteség ér, akkor hosszú idő kell a feldolgozásához, a megnyugváshoz.
MinDig TV
  • 2019. december 5.
Az ünnepi időszak egyik legszebb eseménye a Prima Primissima Díjátadó Gála.

A jó LaciBetyár és a helyettesítők - hangszer és fakanál a Sláger TV műsorában

MinDig TV
  • 2019. június 3.

Egészen június 13-ig most minden MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el a Sláger TV műsorát.

Kép forrása: https://slagertv.tv/ Kép forrása: https://slagertv.tv/

Ha még úgy terjednének a slágerek a városban, mint akkor, amikor az utcán fütyülték az emberek a népszerű dallamokat, akkor most arról szólna a nóta, hogy két hétig kódolatlanul érhető a MinDig TV szolgáltatás használói számára a Sláger TV műsora.

Nézzük mivel csábítja a szórakozni vágyókat a Sláger TV ebben az időszakban. Itt van rögtön a csütörtök esténként - 20 órás kezdéssel - látható A helyettesítők, a csatorna új, saját gyártású műsora. Két ismert olimpikon, Bárdosi Sándor és Növényi Norbert a legkülönfélébb
feladatokra ugrik be, és végzi el a munkát. Ha kell gyerekekre vigyáznak, taxit vezetnek, állatokat gondoznak. A páros a jó humoráról ismert, biztos, hogy ez úttal sem fogunk unatkozni, ha őket nézzük.
A hétköznap esti műsorsáv másik kiemelt adása a Drága családom, az Emilió Família című reality műsor, mely szintén saját alkotása a csatornának. A Sláger TV révén beszerezhető sokoldalú tudást erősíti A jó LaciBetyár konyhája című műsor - szerda esténként -, melyben a nótás kedvű énekes a főzőtudományával kápráztatja el a vendégeit és a tévénézőket is.
Az új műsorok mellett a megszokott pop és retro zenei műsorok, mint az Sláger TV Party, Sláger best of, Sláger Híradó, vagy a Retro TV szórakoztatják a Sláger TV nézőit. Használják ki a kódolatlan időszakot és hallgassanak jó magyar zenéket és nézzenek szórakoztató műsorokat a Sláger TV-ben.

Oldal tetejére