MinDig TV Extra
  • 2018. október 15.


A legtöbbször csak ledöbben az átlag tévénéző, amikor olyan beszámolókat lát a hírekben, hogy micsoda vagyonokat fizetnek egy-egy műtárgyért.
MinDig TV
  • 2018. október 15.

Teljes fordulatra kapcsolt a nyári szünet után a futballvilág, így minden héten bajnoki meccseket vagy válogatott összecsapásokat nézhetünk a tévében.
MinDig TV
  • 2018. október 10.
Amerika szereti azokat a történeteket, amelyikben valaki akadályt nem ismerve megvalósítja az álmát.
MinDig TV Extra
  • 2018. október 9.
A Tűzszekerek című filmről mindenkinek a Vangelis csodálatos zenéjére megkomponált tengerparti futós jelenetek jutnak azonnal az eszébe.
MinDig TV Extra
  • 2018. október 8.
Magyarországon talán nincs ember, aki ne ismerné a Viszkis rabló, azaz Ambrus Attila történetét.

A földi pokol – A Lucifer című sorozat a VIASAT3 műsorában

MinDig TV
  • 2018. április 3.

Április 15-ig kódolatlanul érheti el minden egyes MinDig TV felhasználó a VIASAT3 csatorna műsorát, melyen ebben az időszakban többek között látható az Ide süss – Az ország nagy cukrász versenye és a Lucifer című sorozat harmadik évadának premierje is.

Kép forrása: https://www.agambiarra.com/ Kép forrása: https://www.agambiarra.com/

Az Ördög, azaz Lucifer Morningstar ráunva a Pokol „egyhangú” környezetére, úgy dönt, hogy szabadságra megy. Vakációja helyszínéül Los Angelest – mi mást is, mint az angyalok városát – választotta, ahol egy népszerű éjszakai szórakozóhely vezetője lesz.

Lucifer életének történetében nem számít újdonságnak az ilyen jellegű váltás, hiszen korábban az egyik legfőbb angyal volt, csak miután fellázadt Isten ellen, lett kiűzve a mennyből és került a pokolba. Most éppen e helyzet ellen lázadva hagyja ott a Poklot és kezd „új életet” a Földön.

Chloe Decker nyomozónővel egy gyilkosság kapcsán ismerkedik meg. Chloe azt gondolja, hogy az ügy csak drogosok közötti egyszerű leszámolás, Lucifernek azonban más információi is vannak és megpróbálja erről meggyőzni a nyomozónőt, akivel ezt követően egyre személyesebb és szorosabb lesz a kapcsolata.

A harmadik évad legelején Lucifer a sivatagban tér magához és meglepődve tapasztalja, hogy visszakapta a szárnyait. Ezúttal is Chloe segítségét kéri, hogy kiderítsék mi történt vele. A nyomozásuk során egy nagyon sötét ügy részletei kezdenek kirajzolódni előttük.

A fantasztikus bűnügyi dráma sorozat harmadik évadának első két epizódját április 3-án, kedden, este 21 órától nézhetik meg a VIASAT3 tévéadón. Az VIASAT3 élő műsora a DVB-T rendszeren kívül a MinDig TV Applikációbanis elérhető a kódolatlan időszakban, valamint hozzáférhető lesz lekérhető VoD tartalom is

Oldal tetejére