mindigTV
  • 2021. december 3.
Mindig szükség van különleges emberekre a rend fenntartásához.
mindigTV mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. november 30.
Nézd kódolatlanul a TV Paprika műsorát 2021. november 29 és december 12. között.
mindigTV
  • 2021. november 26.
Maradjon a jól megszokott környezet vagy vonzóbbak az új kihívások.
mindigTV mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. november 23.
2021. november 22 és december 5. között a mindigTV minden használója kódolatlanul érheti el a Discovery Channel műsorát.
mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. november 19.
Elképesztő elegancia a bűnözésben és az öltözködésben is.

A fiatal korosztály meghódítja a képernyőt

mindigTV
  • 2016. május 19.

Régi klasszikus, hogy kisgyermekkel és kutyával bármilyen műsort és filmet el lehet adni. Logikus lépés a televíziók részéről, hogy a napjainkban oly népszerű vetélkedő és tehetségkutató műsorok közé beemelnek olyanokat is, amelyekben nem felnőttek, hanem gyermekek mérik össze a tudásukat és ügyességüket.

Kép forrása: http://www.hetek.hu Kép forrása: http://www.hetek.hu

Régi klasszikus, hogy kisgyermekkel és kutyával bármilyen műsort és filmet el lehet adni. Logikus lépés a televíziók részéről, hogy a napjainkban oly népszerű vetélkedő és tehetségkutató műsorok közé beemelnek olyanokat is, amelyekben nem felnőttek, hanem gyermekek mérik össze a tudásukat és ügyességüket. A különböző közösségi oldalakon megosztott videók alapján a Virtuózok egészen nagy siker. A nézők értékelik, hogy itt valódi teljesítményt láthatnak és lenyűgözi őket a fiatalok tehetsége és tudása. Külön érték, hogy a Virtuózok formátum egy magyar fejlesztés, nem külföldről átvett licenc, ami felől ráadásul már más országokból is érdeklődnek. Hasonló korosztállyal fut a TV2-n a Kismenők, ahol Tilla és Ördög Nóra csapatainak tagjai versengenek egymással, de itt a hangsúly nem a másik legyőzésén van, hanem a fejlődésen, a tanuláson és a tehetséggondozáson.

Persze korábban is szép számmal láthattunk olyan műsorokat a tévében, amelyek állítottak a középpontba. Friderikusz Sándor például több alkalommal is forgatott ezzel a korosztállyal, így például a Gyerekszáj című szériában is. A gyermekek leplezetlen és őszinte véleménye –a gyerekszáj- és az olykor teljesen egyedi, de jellemzően nagyon pontos és jó meglátásaik mindig üdítően hatnak a felnőtt emberekre.

A hétvégi Forma1-es futam is rámutatott, hogy a fiatalok egyre korábban kikövetelik maguknak a helyet. Ott egy alig 18 éves fiatalember nyert, elképesztő magabiztossággal. Érdemes tehát odafigyelnünk az ifjabb korosztályra, mert egyrészt nyilvánvalóan közülük kerülnek majd ki a jövő sztárjai, másrészt egyesek már most is nagyszerű teljesítményre képesek.

A Virtuózok a Dunán látható, pénteken esténként, 20 óra 30-tól, a Kismenők pedig szombatonként -18 óra 50 perctől- a TV2 műsorán.

Oldal tetejére