mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. június 4.
Egy testvér lehet támasz, de olykor idegesítő is.
mindigTV
  • 2021. május 28.
Ha Emma Thompson és Pierce Brosnan összefog, akkor abból egy jó filmnézés kerekedhet ki.
mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. május 21.
Hawaii bármely pontja önmagában is tökéletes díszlet egy mozifilmhez, nem véletlen, hogy szívesen forgatnak errefelé.
mindigTV
  • 2021. május 14.
Néha egy munkakapcsolatból szerelem lesz. Veled előfordult már ez?

A doktor és a nyomozó - izgalmas sorozatok a TV4 műsorában

mindigTV
  • 2020. április 30.

2020. május 1 és 31. között minden MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el a TV4 műsorát

kép forrása: https://tv4.network4.hu/ kép forrása: https://tv4.network4.hu/

Azok, akik szeretik a kórházas, orvosos sorozatokat, és azok is, akik inkább az izgalmakat, a krimit kedvelik, biztosan már az első napokban ott fognak ragadni a mindigTV felhasználók számára egész május hónapban kódolatlanul fogható TV4 műsoránál.

Elsőként hadd ajánljuk az Oxfordi gyilkosságok második évadának epizódjait, szombat esténkénti premierekkel. A sorozat az 1960-as években játszódik és Morse felügyelő munkáján keresztül láthatjuk a brit rendőrség munkáját.

Másnap, vasárnap este a Viszony című sorozat második évadának új részeit láthatják, 21 órai kezdéssel, dupla epizóddal. A sorozat két ember megismerkedését mutatja be, ahogy a futó kalandnak induló történet új fordulatot vesz. A sorozat érdekessége, hogy a történéseket mind a két félszemszögéből bemutatják, így láthatjuk, hogy ugyanarról a helyzetről mennyire másként gondolkodik a férfi és a nő. Május első hétvégéjének délutáni műsorsávjában pedig Doc Martin, a tévénézők kedvenc háziorvosa rendel. Így láthatjuk, hogy az idilli környezet sem garancia arra, hogy mindenki kiegyensúlyozott és makkegészséges.

Nézzen szórakoztató sorozatokat a május 1 és 31. között minden egyes mindigTV felhasználó számára kódolatlanul elérhető TV4 műsorában, melyet ebben az időszakban a mindigTV nézői ingyen és élőben követhetnek figyelemmel a mindigTV GO alkalmazás használatával is

Oldal tetejére