mindigTV
  • 2021. december 3.
Mindig szükség van különleges emberekre a rend fenntartásához.
mindigTV mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. november 30.
Nézd kódolatlanul a TV Paprika műsorát 2021. november 29 és december 12. között.
mindigTV
  • 2021. november 26.
Maradjon a jól megszokott környezet vagy vonzóbbak az új kihívások.
mindigTV mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. november 23.
2021. november 22 és december 5. között a mindigTV minden használója kódolatlanul érheti el a Discovery Channel műsorát.
mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. november 19.
Elképesztő elegancia a bűnözésben és az öltözködésben is.

A dicső tizenegy – a játszma mindig folytatódik

MinDig TV Extra
  • 2016. június 8.

Hollywood filmkészítői hisznek abban, hogy a nagy sztárok hozzák be a filmekre a nézőket, azaz, ha nagyon sok sztárt szerepeltetnek egy mozifilmben, akkor hatalmas bevételre is szert fognak tenni.

Kép forrása: vinnieh.wordpress.com Kép forrása: vinnieh.wordpress.com

A dicső tizenegy – a játszma mindig folytatódik

Hollywood filmkészítői hisznek abban, hogy a nagy sztárok hozzák be a filmekre a nézőket, azaz, ha nagyon sok sztárt szerepeltetnek egy mozifilmben, akkor hatalmas bevételre is szert fognak tenni. Láttunk erre több példát is az elmúlt években –ide lehet sorolni például az „Amerika kedvenceit”-, de talán minden más próbálkozáson túltesz az Ocean’s sorozat, melynek szereplői között olyan neveket olvashatunk, mint George Clooney, Julia Roberts, Brad Pitt, Matt Damon, Andy Garcia, Al Pacino, Catherine Zeta-Jones. Itt tényleg mindenki szerepel, aki Hollywoodban számít.

A másik tendencia, amit előszeretettel alkalmaznak az amerikai filmkészítők, és itt is megvalósult, az a korábbi sikerek újra forgatása. Az Ocean’s széria elődje az 1960-ban bemutatott Ocean’s 11 (magyarul: Dicső tizenegy), melynek főszerepét, azaz az egész történet névadóját, Danny Ocean-t, Frank Sinatra alakította. Nem volt rossz az akkori szereposztás sem, hiszen Sinatra mellett olyan nevek szerepeltek, mint Peter Lawford, Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis Jr. és Joey Bishop.

A film cselekménye Las Vegasban játszódik és egy csapat –egykori katonatársak- arra szövetkeznek, hogy a szilveszter éjféli ünneplést kihasználva kirabolnak pár kaszinót. A rafinált terv részben sikerül is, azonban a vége nem lesz happy end.

Az újraforgatott film sikerét jelzi, hogy két folytatása is készült (Ocean’s Twelve – Eggyel nő a tét, majd az Ocean’s Thirteen – A játszma folytatódik). A Film+ műsorában most szombaton a legutolsó részt, az Ocean’s Thirteen – A játszma folytatódik lesz látható. Ezúttal a csapat tagjai Reuben barátjukért állnak bosszút, és a terv most sem a legegyszerűbb megoldás, így szűkségük lesz segítőre is.

A filmet vasárnap délután ismét vetíti a Film+ -azoknak, akik esetleg előző este nem tudták megnézni, vagy annyira tetszett nekik, hogy újráznának-, utána pedig egy másik trilógia befejező részét nézhetik meg, „A Gyűrűk Ura - A király visszatért”.

A Film+ csatorna műsora elérhető a mindigTV PRÉMIUM alapcsomagjában.

Oldal tetejére