MinDig TV
  • 2018. szeptember 20.
Átlagon felüli képességekkel megáldott, de szélsőséges természetű doktorból ismerünk már néhányat. Nézzük, mit tud a legújabb sztárjelölt.
MinDig TV Extra
  • 2018. szeptember 19.
Nincs annál kényelmetlenebb helyzet, mint amikor egy fasírtban lévő házaspár kénytelen közös laktérben élni.
MinDig TV Extra
  • 2018. szeptember 17.

Számos történet visszatérő motívuma, hogy az ember saját maga elől, a múltja elől menekül, de az mindig utoléri őt. De mi van akkor, ha valaki a jövője elől futna el?
MinDig TV
  • 2018. szeptember 17.
A bűnesetekbe botló amatőr nyomozó egy egészen népszerű embertípus a krimisorozatok világában.
MinDig TV
  • 2018. szeptember 13.
A legelszántabb bűnözők menekülése általában akkor ér végét, amikor egy olyan kisvárosba érkeznek meg, melynek seriffje valamikor kőkemény harcos volt, csak csendesebb munkahelyre vágyott.

A Csak színház és más semmi harmadik évada a Duna TV műsorában

MinDig TV
  • 2018. március 1.


Nagyon népszerű a tévénézők körében a színházak belső világát bemutató magyar tévéfilmsorozat, így már a harmadik éved részeit várhatják kellő izgalommal a sorozat rajongói.

Kép forrása: http://szinhaz.hu/ Kép forrása: http://szinhaz.hu/

A Csak színház és más semmi abban mindenképpen hasonlít a magyar televíziózás békebeli filmjeire, hogy ezúttal is a kor legjelentősebb színészei láthatóak a fontosabb szerepekben.

Úgy látszik a történet környezete, a színházi közeg is vonzó téma a nézőknek, de szerintem még inkább érdekes a számukra az emberek közötti kapcsolat, amely valójában semmiben sem különbözik a többi munkahelyétől, így mindenki ráismerhet a saját hétköznapjaira.

Itt is szövődnek szerelmek és lesznek csalódások, vannak törtetők és ügyeskedők, vannak tehetséges emberek és olyanok is, akik bár jót akarnak, de nem képesek azt megvalósítani.

A harmadik évad elején megszületik Alinda és Barna gyermeke, aki mindkettőjük életében jelentős változást hoz, hiszen a munka mellett most egy másik, igen jelentős prioritást élvező feladat is bekerült a napirendjükbe.

Dénes és Petra kapcsolata sem lesz egyszerűbb, mert újabb személyek bukkannak fel az életükbe, ráadásul Miklósról – aki egyre közelebb kerül Petrához – Dénes azt gyanítja, hogy valamilyen titkos tervet sző a színházzal kapcsolatban.

A színház új primadonnája, Pápai Timi (Dobó Kata alakításában), éppen egy szerelmi csalódásból szeretne talpra állni, így számára fontos, hogy csak csupa szép és jót írjon róla a sajtó.

A hat epizódból álló harmadik évad premierje március 3-kán, szombaton, 19 óra 30 perces kezdéssel lesz látható a Duna TV műsorában, de élőben követhető figyelemmel a MinDig TV APP használatával is.

Oldal tetejére