MinDig TV Extra
  • 2019. augusztus 21.
A végtelen űrben keringve, az űrhajót elhagyva még inkább kiszolgáltatottnak érezheti magát az ember.
MinDig TV
  • 2019. augusztus 21.

Van, aki a saját boldogságát keresi, és van, aki másoknak segít a boldogság elérésében.
MinDig TV Extra
  • 2019. augusztus 19.
Nincs annál rettenetesebb, mint ártatlanul börtönbe kerülni. Talán csak az, ha mindezt az a személy okozza, akit addig a legjobban szerettünk.

MinDig TV Extra
  • 2019. augusztus 15.
Meglepő a vámpíros történetek hatalmas sikere a fiatalok körében.
MinDig TV
  • 2019. augusztus 15.
A legtöbb ember szereti, ha rend van a háza körül. És van, aki a rendrakást is magára vállalja.

A baj nem jár egyedül – a Katasztrófafilm című mozi az AXN műsorában

MinDig TV Extra
  • 2019. augusztus 1.

Van, amikor minden rossz megtalálja az embert, és úgy érezzük, innen már nincs kiút.

Kép forrása: www.pluggedin.ca/ Kép forrása: www.pluggedin.ca/

Valami hasonló történik hőseinkkel is, amikor Los Angeles-ben egyetlen éjszaka több olyan esemény is megtörténik, amelyikből egy is elég lenne, hogy káoszba sodorja a város életét. Aszteroida csapódik be, tornádó söpör végig és még egy földrengés is pusztít, csak hogy teljes legyen a csapás.

Ebben a felfordulásban szeretne néhány fiatal a város egyik feléből átjutni a másikba, hogy segítsenek az egyik barátjuknak, aki bajba került. Azt pedig sejthetjük előre, hogy nem lesz éppen gyors és egyszerű a feladat végrehajtása, de arra már senki sem gondol, hogy mi van akkor, ha útközben még az elmúlt időszak legismertebb mozis karaktereibe is belebotlanak? Mit kezdjen az ember, amikor Indiana Jones, Iron Man, Juno vagy éppen Batman jön vele szemben az utcán. Kérje a segítségét, használja a szuperképességeit, vagy gondolja azt, hogy csak képzeli az egészet? Ebből valami nagyon abszurd és vicces sztori körvonalazódik, lássuk, mi történik, ha hétköznapi és szuperhőseink útjai keresztezik egymást.
A Katasztrófafilmet augusztus 4-én, vasárnap, 21 órai kezdéssel nézhetik meg az AXN műsorában, mely elérhető a MinDig TV Extra Alapcsomagjában.

Oldal tetejére