MinDig TV MinDig TV Extra
  • 2020. július 22.
A mai napon - 2020. július 22-én szerdán, 0:00 és 12:00 óra között teljes vagy részleges leállás várható a MinDig TV és a MinDig TV Extra szolgáltatásokban. A megadott időszakban bizonyos csatornák nem lesznek elérhetők.
MinDig TV MinDig TV Extra
  • 2020. július 21.
Július 22-én újabb átállás lesz az Antenna Hungáriánál
MinDig TV MinDig TV Extra
  • 2020. július 16.
Csávoly, Kazincbarcika, Sopron, Kőszeg, Székesfehérvár, Szentgothárd, Perőcsény, Gerecse, Dorog, Szentes, Battonya, Pécs, Siklós, Fehérgyarmat, Kiskőrös, Zalaegerszeg, Dunaújváros, Aggtelek, Domaháza, Felsőgagy, Fony, Gömörszőlős, Hernádpetri, Kissikátor, Parasznya, Szilvásvárad
MinDig TV MinDig TV Extra
  • 2020. július 8.
A mai napon - 2020. július 8-án, szerdán 0:00 és 12:00 óra között, teljes vagy részleges leállás várható a MinDig TV és a MinDig TV Extra szolgáltatásokban. A folyamat Bács-Kiskun megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Fejér megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Somogy megye és Pest megye megye egyes területeit érinti.
MinDig TV MinDig TV Extra
  • 2020. július 6.
Július 8-án újabb átállás lesz az Antenna Hungáriánál

Digitális átállás - 2020

AKTUÁLIS HÍREK

Technológiaváltásunk első szakasza befejeződőtt. Összesen tíz ütemben valamennyi vételkörzetünkben DVB-T2 technológiára váltottunk.

A második szakaszban az új HEVC kódolásra készítjük fel szolgáltatásunkat, hogy utána kiváló minőségben használhassák MinDig TV Extra előfizetőink megújult szolgáltatásunkat. A HEVC kódolás bevezetése szeptember elején várható.

A zavartalan szolgáltatás érdekében MinDig TV Extra előfizetőinket kérjük, hogy a kiküldött tájékoztató alapján üzemeljék be a megkapott új (DVB-T2 szabványú) dekódert.


DEKÓDEREK CSERÉJE


Előfizetőink részére befejeződött a dekóderek – PRIME DTT-0901 típusú – kézbesítése.

Kérjük, amennyiben Ön MinDig TV Extra előfizető, dekóderrel használja szolgáltatásunkat és még nem kapta kézhez dekóderét, hívja ügyfélszolgálatunkat a 1211-es telefonszámon!

Prime DTT‐0901 digitális dekóder Full HD minőségű, földfelszíni, digitális adások vételéhez. A készülék támogatja a DVB‐T/DVB‐T2 szabványt, az MPEG‐4/AVC (H.264) és HEVC (H.265) videótömörítési eljárást. A dekóder beépített Conax chippel rendelkezik, a kódolt adások vételéhez plasztik kártya nem szükséges!

Az új dekóder üzembehelyezéséhez itt talál videós segítséget

A használati útmutatót itt olvashatja

Prime DTT-0901 típusú dekóderek újrahangolási útmutatóját innen töltheti le
MINDIG TV EXTRA SMART KÁRTYÁK LEKAPCSOLÁSA

2020. május 20-ától elkezdődik a smart kártyák folyamatos lekapcsolása, ezt követően már csak az új, PRIME típusú, kártya nélküli dekóderrel tudja igénybe venni szolgáltatásunkat. Kérjük a kézhez kapott eszközét mielőbb üzemelje be.

A lekapcsolás előtt az érintett előfizetőket SMS-ben és/vagy e-mailben is értesítjük, amennyiben érvényes mobil telefonszámmal és/vagy e-mail címmel rendelkeznek és ezt megadták rendszerünkben.

Azon ügyfeleink esetében, akik korábban jelezték felénk, hogy továbbra is CA modullal kívánják igénybe venni szolgáltatásunkat, mert DVB-T2 + HEVC képes televíziókészülékkel rendelkeznek, illetve akik AMIKO T2/C 265 (HEVC) képes dekóderrel rendelkeznek, az ezekhez az eszközökhöz kapcsolódó smart kártyák továbbra is használhatóak maradnak.

További információkért hívja a 1211-es telefonszámunkat!TESZTELJE TÉVÉKÉSZÜLÉKÉT!

Amennyiben CA-modult használ szolgáltatásunkhoz és látja az előfizetésének megfelelő kódolt csatornákat, kapcsoljon a 24-es csatornára. Ha a csatornán a képen látható adást látja és hallja a sípoló hangot, akkor az Ön tévékészüléke alkalmas az új kódolással (DVB-T2 + HEVC) sugárzott MinDig TV Extra csatornák vételére. Önnek nincs teendője.

Ha CA modult használ és a 24-es csatornán nem látja a képen látható adást és nem hallja a sípoló hangot, akkor Önnek dekóderre van szüksége.
Hívja ügyfélszolgálatunkat a 1211-es telefonszámon.

Amennyiben nem találja a csatornalistában a 24-es csatornát, hangolja újra készülékét.

HEVC képes tévékészülék keresőt itt éri el>>

A szolgáltatás megújításával kapcsolatban folyamatosan tájékoztatjuk előfizetőinket:

Oldal tetejére