Átállás

Antenna Hungária 2020 során megújítja a digitális földfelszíni televíziós (MinDig TV és MinDig TV Extra szolgáltatások) kínálatát. A folyamat során az ingyenesen elérhető kínálat tekintetében nem lesz technológiaváltás, a jövőre tízedik születésnapját ünneplő, közel százezer előfizetővel rendelkező MinDig TV Extra szolgáltatás kapcsán viszont 2020 elejétől megkezdődik a T2-es platformra történő átállás. Ennek keretében az előfizetői eszközpark 2020 első féléve során teljesen megújul, korszerű dekóderek kerülnek kihelyezésre, melynek költségeit az AH állja. A folyamat eredményeképpen terveink szerint jövő ősztől tovább nő a hálózati lefedettség, HD-minőségű adásokkal bővülhet televíziós kínálat, új funkciók és internetes tartalmak lesznek elérhetők.
MINDIG TV FELHASZNÁLÓK

A MinDig TV ingyenes kínálat tekintetében nem lesz technológiaváltás!

A felhasználóknál lévő jelenlegi DVB-T MPEG-4 vevőberendezésekkel (integrált televíziókészülék, dekóder) továbbra is elérhető lesz az ingyenes kínálat, nincs szükség a meglévő eszköz lecserélésére vagy új eszköz csatlakoztatására.

MINDIG TV EXTRA ELŐFIZETŐK

2020 elejétől megkezdődik az új technológiára való átállás – DVB-T2 HEVC , hogy szeptemberétől mind minőségében, mind funkcióiban megújult szolgáltatást nyújthassunk előfizetőink számára.

Az előfizetői eszközpark teljesen megújul. Társaságunk postai kiszállítás útján térítésmentesen bocsátja az előfizetőink rendelkezésére az új korszerű, kisebb áramfogyasztású vevőkészüléket. Az új dekóder a későbbiekben képes lesz az internetre is kapcsolódni, ezáltal új funkciók lesznek elérhetők: visszanézhető adás, online videótéka, egyes lineáris SD csatornák esetében egy gombnyomással lehetővé válik a HD-re váltás, stb.

A zökkenőmentes átálláshoz Önnek egy fontos teendője van:
Adat-egyeztetés érdekében kérjük, minél előbb vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a 1211-es telefonszámon!
Határon túlról elérhető telefonszámunk: +36 1 776-77-67


A szolgáltatás megújításával kapcsolatban folyamatosan tájékoztatjuk előfizetőinket:
ÁTÁLLÁS ELŐTT

Tesztelje tévékészülékét!

Amennyiben CA-modult használ szolgáltatásunkhoz, kapcsoljon a 24-es csatornára.

Ha a csatornán a jobb oldali képen látható adást látja és hallja a sípoló hangot, akkor az Ön tévékészüléke alkalmas az új kódolással (DVB-T2 HEVC ) sugárzott MinDig TV Extra csatornák vételére.

Nincs szükség CA-modul cserére.Frissítse a tévékészülék szoftverét!

Előfordulhat, hogy a készüléken lévő szoftver elavult és emiatt nem látja a 24-es csatornán futó tesztjelünket.
A tévékészülék használati útmutatója alapján frissítse készülékének szoftverét. Ismét kapcsoljon a 24-es csatornára és ellenőrizze tesztjelünket.


Oldal tetejére