mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2021. június 10.
Aggtelek / Perkupa, Domaháza, Felsőgagy, Fony / Boldogkőváralja, Gömörszőlős / Kelemér, Hernádpetri / Pusztaradvány, Kissikátor, Parasznya / Kondó, Szilvásvárad, Vác
mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2021. május 6.
Békéscsaba, Nagykanizsa, Patak, Perőcsény, Szolnok, Miskolc-Avas, Miskolc-Diósgyőr, Miskolc-Tapolca, Nagymaros, Pécs-Diana, Pécs-Misina, Kékesd, Siklós, Mór, Szombathely
mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2021. április 16.
Hálózati karbantartás miatt 2021. április 17. 22:00 óra és április 18. 03:00 között webshopunkban és online ügyfélkapunkon időszakosan nem lesznek elérhetőek a szolgáltatásaink.

mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2021. április 15.
Borsodnádasd, Bükkaranyos, Cegléd, Csávoly, Kecskemét, Kékes, Mosonmagyaróvár, Tatabánya, Bakonyszentkirály, Győr, Szekszárd, Kabhegy, Kaposvár, Pénzesgyőr, Tab, Lenti, Vasvár, Szeged/Újszeged
mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2021. április 6.
2021. április 5. és 18. között kódolatlan a TV Paprika műsora.

Novemberben is tovább folytatódnak a kódolatlan hetek a mindigTV kínálatában!

mindigTV MinDig TV Extra
  • 2019. november 4.

TV4, AMC, National Geographic

Novemberben újabb több népszerű TV csatorna is kódolatlanul érhető el a mindigTV több, mint 750 ezer háztartással rendelkező kínálatában. Novemberben a TV4, AMC és a National Geographic műsoraival találkozhatnak a nézők díjmentesen. A TV4 csatornája a megadott időszakban a mindigTV GO műsorán is díjmentesen lesz elérhető.

A csatornák az alábbi időpontokban érhetőek el kódolatlanul a mindigTV kínálatában:

TV4 - 2019. 11.01 - 11.29

AMC - 2019.11.04 - 11.17

National Geographic - 2019.11.04 - 11.24

A TV4 műsorán az kódolatlan időszakban a sorozatoké a főszerep. Képernyőre kerülnek a Bűbájos boszorkák, A született feleségek, Scherlock és Watson, Murdoch nyomozó rejtélyei, és a Grace klinika című sorozatok is. A Bűbájos boszorkák című sorozat főszereplői három, a huszas éveiben járó testvér. A három lány - Prue, Piper, és Phoebe - édesanyja még kiskorukban meghalt, őket a nagyanyjuk nevelte fel, aki pár hónappal korábban hunyt el. Phoebe hazaköltözik a testvéreihez San Franciscóba a nagyszülői házba. Ő lesz az, aki a padláson rátalál az Árnyak Könyvére, felolvas egy varázsigét és ezzel a három testvér megkapja azt a varázserőt, ami a legerősebb boszorkákká teszi őket a világon. A Született feleségek egy mesés hangulatú kisvárosban játszódik. Ez nem más, mint a Lila Akác köz! Ebben az idilli, csupa boldogsággal átszőtt utcában élnek a "Született feleségek" férjeikkel vagy éppen férjeik nélkül. A felszín alatt ezer titok lappang, de egy biztosan: vajon miért vetett véget az életének Mary Alice Young egy szokványosnak tűnő reggelen? A Scherlock és Watson modern Sherlockja napjaink New Yorkjának lakója és frissen szökött egy szanatóriumból, ahol rehabilitáción vett részt. Jómódú édesapja éppen ezért egy segítőt rendel mellé, akinek a dolga a férfi szemmel tartása. Scherlock és Dr. Watson az elkövetkezendő időszakban együtt fognak élni.

Az AMC a novemberi estéken nagy rendezők nagy filmjeit vetíti, igazi sztárparádéval. November 4-én este kilenckor a Véres gyémánt című filmet tűzi képernyőre a csatorna, Leonardo DiCaprioval a főszerepben. Solomon (DjimonHounsou), akit elválasztanak a családjától és arra kényszerítenek, hogy a gyémántmezőkön dolgozzon, egy nap különleges drágakövet talál, amit élete kockáztatásával elrejt, hogy az érte kapott pénzzel megmentse a családját. Archer (Leonardo DiCaprio), az exzsoldos tudomást szerez a kincsről és MadyBowen (Jennifer Connelly) újságírónő közvetítésével Solomon mellé szegődik abban a reményben, hogy a kincs sikeres értékesítésével ő is jól jár és végre elhagyhatja Afrikát.November 8-án 21. órától a Becstelen brigantik című Oscar-díjas Quentin Tarantino-film kerül adásba. A 2. világháborúban játszódó zseniális dráma főszerepében Brad Pitt látható. November 15-én szintén este 21- órás kezdéssel a Kémjátszma című film kap helyet a képernyőn. A CIA-ügynök és tanítványa szerepében Robert Redford illetve Brad Pitt. A rendező a Top Gun-nal világhírűvé vált Tony Scott.

A National Geographic műsorán a kódolatlan időszakban változatos műsorkínálattal találkozhatnak a csatornára kapcsolók. November 17-én a Nap építészei premier film érkezik. Az emberiség a történelem hajnala óta a Nap megszállottja – annyira, hogy sok kultúra még a templomait és a palotáit is az imádott égitest járásához igazítva építette. A film izgalmas idő- és térbeli utazás az építészet és a szakralitás mágikus határterületére. November 20-án este a Drogháború fotósai debütál a csatornán. Rodrigo Duterte elnök a közelmúltban kíméletlen háborút hirdetett a Fülöp-szigeteken tevékenykedő drogbandák ellen. Az elhúzódó konfliktus eddig több mint 27 ezer ember életét követelte, így mára nemcsak az intézkedéssorozat, de maga az elnök személye is erősen megosztóvá vált. Indokolható sok ezer ember halála a drog elleni harccal? A kutyabarátoknak szól a Tárcsázza Ceaser Millant! Ugatnak, morognak, és a fogukat vicsorgatják; folyton zaklatják a többi kutyát; és rettegésben tartják a környék összes lakóját… Ha a sors egy efféle elviselhetetlen ebbel ver meg egy lakónegyedet, a szomszédság egy ideig tűr – azután betelik a pohár, és valaki remegő kézzel tárcsázza Cesar Millan számát… Folytatódik az Elveszett városok nyomában című sorozat is, amelybena régészeti szakértelem modern a távérzékelési technológiával és képalkotó eljárásokkal találkozik. Az aktuális epizódok a Stonhenge-t, Petrát és a Machu Picchut mutatják be vasárnap este 2-órától.

A TV4 élő műsora a DVB-T rendszeren kívül ingyenesen elérhető lesz a mindigTV GO-n is. A mindigTV GO-t keresse a https://tv.mindigo.hu/ weboldalon vagy töltse le a mobil alkalmazást a Google Play vagy az App Store áruházakból.

Csatorna

Programhely

Multiplex

TV4

23

D

AMC

21

D

National Geographic

25

B

A csatornák a fenti táblázatban található programhelyen és multiplexen érhetők el, további, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Oldal tetejére