mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2021. június 10.
Aggtelek / Perkupa, Domaháza, Felsőgagy, Fony / Boldogkőváralja, Gömörszőlős / Kelemér, Hernádpetri / Pusztaradvány, Kissikátor, Parasznya / Kondó, Szilvásvárad, Vác
mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2021. május 6.
Békéscsaba, Nagykanizsa, Patak, Perőcsény, Szolnok, Miskolc-Avas, Miskolc-Diósgyőr, Miskolc-Tapolca, Nagymaros, Pécs-Diana, Pécs-Misina, Kékesd, Siklós, Mór, Szombathely
mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2021. április 16.
Hálózati karbantartás miatt 2021. április 17. 22:00 óra és április 18. 03:00 között webshopunkban és online ügyfélkapunkon időszakosan nem lesznek elérhetőek a szolgáltatásaink.

mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2021. április 15.
Borsodnádasd, Bükkaranyos, Cegléd, Csávoly, Kecskemét, Kékes, Mosonmagyaróvár, Tatabánya, Bakonyszentkirály, Győr, Szekszárd, Kabhegy, Kaposvár, Pénzesgyőr, Tab, Lenti, Vasvár, Szeged/Újszeged
mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2021. április 6.
2021. április 5. és 18. között kódolatlan a TV Paprika műsora.

Két hétig kódolatlan a Discovery Channel és a TLC a mindigTV nézői számára

mindigTV MinDig TV Extra
  • 2019. november 22.

2019. november 25. és december 08. között

Két hétig kódolatlanul érhetőek el a Discovery Channel és a TLC csatornái a mindigTV több, mint 750 ezer háztartással rendelkező kínálatában november 25. és december 08. között. A csatornák számos érdekes műsorral készülnek az őszi – téli időszakra: a Discovery Channel hosszú idő után először hazai gyártású produkcióval jelentkezik, amelyben Gyetván Csaba műsorvezetőjé lesz a főszerep, valamint a túlélés koronázatlan királya, Bear Grylls is visszatér a képernyőre. A TLC, pedig különös élettörténetekkel, szerelmi drámákkal, és családi műsorokkal készül a hideg hónapokra.

A Discovery Channel ezúttal olyan kalandorokat vonultat fel műsoraiban, akik megkísérlik a lehetetlent is, hogy közelebb kerüljenek céljaikhoz. Hosszú idő után először végre egy magyar sorozat is csatlakozik a csatorna felfedezőket bemutató műsorkínálatába: december 4-től, minden szerdán 20.00 órakor lesz képernyőn a Made In Gyetván Csabával című sorozat, amely a hazai gyártósorokra kalauzolja el a nézőket. Sokak számára óriási kérdőjel, hogy milyen folyamatok tették lehetővé a nappalink melegét adó távfűtést, vagy, hogy miként készült a levesünkhöz felhasznált tészta. Olyannyira természetesnek vesszük a létezésüket, hogy bele sem gondolunk, mennyire bonyolult és látványos technológiai megoldásoknak köszönhetjük őket. A sorozat révén végre megtudhatjuk, hogyan készülnek a minket körülvevő tárgyak, valamint konyhánk nélkülözhetetlen élelmiszerei.

A túlélő műsorok rajongói is izgalmas hetek elé néznek: hétfőnként 21.00 órától a Bear Grylls: A sziget című sorozat legújabb évadát láthatják a Discovery Channel műsorán. A sorozatban 12 embert kitesznek egy hónapra egy elhagyatott csendes-óceáni szigetre, ahol Bear Grylls felügyelete alatt küzdenek meg egymással és a természet viszontagságaival. Feladatuk, azonban nemcsak a túlélés: 100 ezer font készpénzt rejtettek el a szigeten, és ez mind csak rájuk vár, ha megtalálják.

Az elkövetkezendő hetekben történelmi rejtélyekből sem lesz hiány a Discovery Channel műsorán: minden szombaton 21.00 órakor új részekkel jelentkezik az Escobar milliói című sorozat is, amelyben kísérletet tesznek a hírhedt drogbáró, Pablo Escobar 50 milliárd dollárra becsült vagyonának megtalálására. A pénznek eddig csak elenyésző része került elő. Ezúttal két egykori CIA-ügynök, valamint a korábbi nyomozásokért felelős DEA-ügynökök erednek a pénz nyomába. Miután korábban számos nyomot alaposan megvizsgáltak és rengeteg helyszínt kizártak, úgy vélik, most sikerülhet rábukkanniuk az eddigi legígéretesebb nyomra.

A TLC sok-sok meghökkentő, és egyben megható pillanatot tartogat a nézők számára. A nagy egymásra találásoktól kezdve, a rendhagyó családi történeteken át, egészen a különös képességekkel megáldott személyekig – mindenben lesz részük! Többek között újabb szerelmi drámáknak lehetnek tanúi: november 20-án 20.00 órakor hazánkba is megérkezik a Három hónap jegyesség című műsor hetedik évada. A sorozatban szereplő nemzetközi párok számára a szerelem nem ismer országhatárokat. A sors, azonban minden eddiginél nagyobb próba elé állítja kapcsolatukat, amikor a K-1 vízum átvétele után az Egyesült Államokba utaznak, hogy először találkozzanak személyesen egymással. A vízum 90 napig érvényes. Ha ezalatt nem kötnek házasságot, a pár külföldi tagjának távoznia kell az USA-ból, és vissza kell térnie a hazájába.

A családi témák iránt érdeklődőknek is sok megható perceket tartogat a TLC: november 24-től minden vasárnap 21.00 órától figyelemmel kísérhetik a Lányok túlerőben – Busbyék ötös ikrei című sorozat texasi párjának és ötös ikreinek életét. A házaspár, Danielle és Adam Busby, családjukkal izgalmas és váratlan eseményeknek néznek elébe az új évadban, nem utolsósorban azért, mert tanúi lehetünk a lányok születésnapi hetének. Blayke nyolcéves lesz, az ikrek pedig négyévesek, így aztán sűrűek az események a Busby családban. Hazel megkapja az első nagylányos szemüvegét, Riley pedig bebizonyítja, hogy elég okos ahhoz, hogy a testvérei előtt felvegyék az iskola-előkészítőbe. A gyerekeknek, azonban a legnagyobb élményt egy aranyos, szőrös új családtag érkezése jelenti.

Az ezotéria és a misztikus dolgok iránt érdeklődők is megtalálhatják számításukat a TLC műsorán: szerdánként 22.00 órakor új részekkel jelentkezik a Született médium, amely egy Long Island-i családanya, Theresa Caputo mindennapjait mutatja be. Theresa éppen olyan, mint bármelyik Long Island-i édesanya, azzal a különbséggel, hogy halottakkal beszélget. A sorozat nyomon követi Theresát, ahogyan segít másoknak kapcsolatba lépni elhunyt szeretteikkel.

A csatornák az alábbi táblázatban található programhelyeken és multiplexen érhetők majd el. További vétellel kapcsolatos információk a mindigTV weboldalán olvashatók.

Csatorna

Programhely

Multiplex

Discovery Channel

33

D

TLC

34

E

A csatornák a fenti táblázatban található programhelyen és multiplexen érhetők el, további, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Oldal tetejére