Jelentősen bővültek a mindigTV Extra vételi lehetőségei Pécsett

MinDig TV Extra
  • 2012. november 23.

Az Antenna Hungária tovább javította az előfizetéses digitális földfelszíni televíziós szolgáltatás, a mindigTV Extra vételi lehetőségeit Pécsett és Baranya megyében. A két új pécsi adó elindításával az ötödik legnagyobb magyar városban és Baranya megye Pécstől nyugatra és délre eső részein rendelkezésre áll a teljes, 31 digitális tévécsatornás választék, a megyeszékhelyen és környékén akár szobaantennás vétellel is.

Az Antenna Hungária tovább javította az előfizetéses digitális földfelszíni televíziós szolgáltatás, a mindigTV PRÉMIUM vételi lehetőségeit Pécsett és Baranya megyében.

2012. november 23-án Pécsett és Baranya megyében folytatódott a hálózat bővítése, elindult a mindigTV PRÉMIUM Családi csomag (B Multiplex) sugárzása a Pécs-Misina-tetőn és Pécs-Diána téren található telephelyekről. Ennek eredményeképpen az ötödik legnagyobb magyar városban és Baranya megye Pécstől nyugatra és délre eső részein rendelkezésre áll a teljes, 31 digitális tévécsatornás választék. A Családi csomagra történő előfizetés esetén a programok a 37-es csatornán (602 MHz) érhetők el. A fejlesztés több mint 100 települést érint, összességében 210 ezer lakossal. A hálózatbővítés hatására Pécsett és környékén a mindigTV PRÉMIUM szolgáltatás teljes választéka az esetek többségében akár szobaantennás vétellel is biztosított.

Az idei jelentős hálózatbővítések következtében az ingyenes mindigTV és a mindigTV PRÉMIUM Alapcsomag lakossági lefedettsége meghaladta a 98 százalékot – 65 működő digitális telephely –, míg a mindigTV PRÉMIUM Családi csomag lefedettsége – 56 telephelyről sugározva – megközelítette a 90 százalékot.

Antenna Hungária Zrt.
További információ:

Tóth András, kommunikációs vezető
Az Antenna Hungáriáról (www.ahrt.hu)
A mindigTV-ről (www.mindigtv.hu)
A mindigTV Extráról (www.mindigtvextra.hu)

A sajtóközlemény szövege és a frekvenciatáblázat letölthető innen!

Oldal tetejére