mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2022. június 23.
Tájékoztatjuk Előfizetőinket, hogy 2022. június 22. napjától megszüntetjük a hangazonosítás lehetőségét, amellyel összefüggésben az Adatkezelési Tájékoztatóból is törlésre került ez az adatkezelés, s a hangazonosítás során keletkezett hangminták pedig törlésre kerültek. Az érintettek külön levélben is értesítésre kerülnek.
mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2022. június 8.
Szolnok, Tatabánya, Vác, Zirc
mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2022. május 10.
Úzd, Tamási, Mecseknádasd, Keszthely, Dunaújváros, Bonyhád, Mosonmagyaróvár, Vasvár, Lenti, Siklós, Pécs, Orfű, Kékesd, Kiskőrös, Székesfehérvár, Sopron, Sopron Dalos-hegy, Nagykanizsa, Kőszeg
mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2022. május 5.
A Budai ügyfélszolgálati iroda technikai okok miatt 2022. május 11-én 14:30-kor zár.
mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2022. május 3.
Szerdán (2022.05.04.) 10:00 órakor automatikus csatornafrissítés lesz újrahangolással.

Francia nyelven is elérhető az euronews csatorna a mindigTV-n

mindigTV
  • 2009. október 9.

Az Antenna Hungária a mai naptól francia nyelven is elérhetővé tette az euronews tesztsugárzását a mindigTV földi digitális televíziós platformján. A nyelvválasztás lehetőségét az AH egy eddig még nem alkalmazott technikával biztosítja, a nézők ezentúl már a programlistából közvetlenül kiválaszthatják a kívánt nyelvet.

Az euronews műsora a mai naptól kibővült a francia nyelv választásának lehetőségével a mindigTV programkínálatában. Mint ismeretes, az Antenna Hungária 2009. augusztus végétől kísérleti jelleggel elérhetővé tette azeuronews programját a mindigTV földi digitális televíziós szolgáltatás keretében. A csatorna előfizetési díj nélkül, SD felbontásban, angol, német és francia nyelven érhető el Budapest körzetében a 62-es, Kabhegy körzetében a 61-es, Szentes körzetében pedig a 65-ös csatornán.

A mostani bővítéssel az Antenna Hungária egy újfajta elérési módot tesztel az euronews csatorna különböző verziói kapcsán, a műsor három nyelvű verziója három önálló csatornaként jelenik meg a műsorlistában, így a nézők ezentúl már a programlistából közvetlenül kiválaszthatják a kívánt nyelvet. Az aktuális nyelv megnevezése a műsor nevében szerepel (EN, GER, FR) ezzel is megkönnyítve az új alkalmazás használatát.

Oldal tetejére