mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2021. november 22.
Cserépfalu/Bükkzsérc
mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2021. november 11.
A Samsung és LG televíziókon érhető el a mindigTV internetes applikációja
mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2021. október 22.
Minden mindigTV PRÉMIUM előfizetőnknek egy 30 napig érvényes Filmbox+ kupont küldtünk ajándékba számlalevél mellékletben.
mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2021. október 4.
Október 4 től -17-ig a Spektrum csatornát kódolatlanul érhetik el a mindigTV nézői, és a mindigTV PRÉMIUM előfizetők is, a mindigTV GO alkalmazáson keresztül.
mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2021. szeptember 15.
Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2021. szeptember 19-én (vasárnap) 00:00 és 05:00 között tervezett rendszerfejlesztési munkálatok miatt a SimplePay online fizetési rendszerének internetes kártyaelfogadási szolgáltatása szünetelni fog.Elindult az előfizetési díj nélküli mindigTV szolgáltatás Nógrád megyében is

mindigTV
  • 2010. december 8.

Jövő év első negyedévében Karancs telephellyel bővül a digitális televíziós hálózat.

A mai napon elindult a digitális földfelszíni televíziós kereskedelmi szolgáltatás Nógrád megyében. Székyné dr. Sztrémi Melinda Salgótarján polgármestere, valamint Kárpáti Rudolf, az Antenna Hungária igazgatója gombnyomással indították el a digitális földfelszíni televíziós szolgáltatást a megyeszékhelyen. Észak-Magyarországon ezzel egyidejűleg Ózd és Kazincbarcika telephelyekről is elindult a digitális földfelszíni televíziós sugárzás. Az Antenna Hungária 2010. decemberében összesen 14 új telephelyen indította el a kereskedelmi szolgáltatást, a digitális hálózat lakossági lefedettsége ezáltal 95 százalékra emelkedett. A mindigTV és mindigTV PRÉMIUM szolgáltatások vétele jövő év első negyedévében tovább bővül Nógrád megyében, ekkortól a Karancs csúcsáról is elindul a DVB-T sugárzás.

2010. december 15-én Székyné dr. Sztrémi Melinda Salgótarján polgármestere, valamint Kárpáti Rudolf, az Antenna Hungária igazgatója gombnyomással indították el a digitális földfelszíni televíziós szolgáltatást a megyeszékhelyen. A médiaeseményt szakmai workshop követte, a műsorszóró, eszközforgalmazó, antennaszerelő cégek képviselőinek részvételével.

Az Antenna Hungária 2010. decemberében összesen 14 új telephelyen indította el a kereskedelmi szolgáltatást, a digitális hálózat lakossági lefedettsége ezáltal 95 százalékra emelkedett. Észak-Magyarországon a salgótarjáni adóval egyidejűleg Ózd és Kazincbarcika telephelyekről is elindult a digitális földfelszíni televíziós sugárzás. Az idei hálózatbővítéssel a mindigTV és mindigTV PRÉMIUM szolgáltatások vételi körülményei tovább javulnak, a tetőantennás vételen kívül még optimálisabb vételi lehetőségeket biztosítva a nézők számára. Nógrád megye lefedettségét tovább növelendő, az AH 2011. első negyedévében megkezdi a digitális sugárzást a Karancs csúcsáról is, ezáltal Nógrád megye nagy részén elérhetővé válnak a mindigTV és mindigTV PRÉMIUM szolgáltatások.

A hálózatbővítéssel egyidejűleg december 1-jétől az HBO csatornával bővült a mindigTV PRÉMIUM szolgáltatás kínálata. A csatorna önálló csatornaként előfizethető, tehát akár az előfizetési díj nélküli csatornák mellé is választható, mely egyedülálló megoldás a magyar piacon. Az Antenna Hungária Csoport a karácsonyi szezon közeledtével két akciót is hirdetett, a mindigTV akciója keretében aki most vásárol az akcióban részt vevő mindigTV matricás vevőkészüléket, az további 10 csatornát nézhet fél éven keresztül. A mindigTV PRÉMIUM akciójában pedig egyéves előfizetés esetén a vételhez szükséges dekódert vagy CA-modult fél áron (9 990 Ft, illetve 4 990 Ft) kínálja a cég. A 125 ezer mindigTV háztartás számára, melyek már rendelkeznek DVB-T vevőeszközzel, december hónapban minden este az AXN csatorna előfizetési díj nélkül érhető el az Euronews csatorna helyén.

A legfrissebb értékesítési adatok alapján a magyar háztartások közel 10 százaléka rendelkezett DVB-T MPEG-4 vevőkészülékkel (dekóderek, integrált televíziók, PCI és USB kártyák és stickek). A felhasználók számát illetően a mindigTV felhasználók száma meghaladta a 125 ezret. Folyamatosan növekszik a mindigTV matrciás készülékek választéka, immáron 15 féle dekóder és 107 integrált televíziókészülék típus található a kínálatban. Egyre több boltban és üzlethálózatban kapható mindigTV matricás készülék, jelenleg országszerte több mint 600 üzletben vásárolhatunk ilyen vevőeszközt. Ezzel párhuzamosan a DVB-T dekóderek átlagára a tavalyi évhez képest közel 35%-ot csökkent, karácsonyra kiváló ajándékozási lehetőséget biztosítva mindenkinek.

A mindigTV szolgáltatásra történő váltás folyamatát erősíti a lapos képernyős televíziók forgalmazása, hiszen már alig lehet olyan LCD vagy plazma-televíziót kapni Magyarországon, melyben ne lenne megtalálható a mindigTV szolgáltatás vételéhez szükséges DVB-T MPEG-4 tuner. Ezáltal annak a nézőnek, aki DVB-T MPEG-4 tunerrel felszerelt LCD vagy plazma-televízióra cseréli régi készülékét, nem szükséges, hogy külön dekódert vásároljon a mindigTV szolgáltatás vételéhez.

Oldal tetejére