mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2022. június 23.
Tájékoztatjuk Előfizetőinket, hogy 2022. június 22. napjától megszüntetjük a hangazonosítás lehetőségét, amellyel összefüggésben az Adatkezelési Tájékoztatóból is törlésre került ez az adatkezelés, s a hangazonosítás során keletkezett hangminták pedig törlésre kerültek. Az érintettek külön levélben is értesítésre kerülnek.
mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2022. június 8.
Szolnok, Tatabánya, Vác, Zirc
mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2022. május 10.
Úzd, Tamási, Mecseknádasd, Keszthely, Dunaújváros, Bonyhád, Mosonmagyaróvár, Vasvár, Lenti, Siklós, Pécs, Orfű, Kékesd, Kiskőrös, Székesfehérvár, Sopron, Sopron Dalos-hegy, Nagykanizsa, Kőszeg
mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2022. május 5.
A Budai ügyfélszolgálati iroda technikai okok miatt 2022. május 11-én 14:30-kor zár.
mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2022. május 3.
Szerdán (2022.05.04.) 10:00 órakor automatikus csatornafrissítés lesz újrahangolással.

Elindult a euronews csatorna tesztsugárzása a mindigTV-n

mindigTV
  • 2009. szeptember 1.

Az Antenna Hungária 2009. augusztus 28-án elindította a nemzetközi, többnyelvű hírcsatorna, a euronews tesztsugárzását a mindigTV földi digitális televíziós platformján.

Az Antenna Hungária kísérleti jelleggel elérhetővé tette a euronews programját a mindigTV földi digitális televíziós szolgáltatás keretében, a csatorna előfizetési díj nélkül, SD felbontásban 2009. augusztus 28-ától érhető el Budapest körzetében a 62-es, Kabhegy körzetében a 61-es, Szentes körzetében pedig a 65-ös csatornán. Az új program megjelenésével a mindigTV szolgáltatás szabadon fogható kínálata immáron hét televízió- és három rádiócsatornát tartalmaz.

A digitális technológiának köszönhetően lehetőség nyílik a csatonák több nyelven történő sugárzására, az új funkció tesztelése a euronews programjával kezdődött meg: a teszt első szakaszában a csatorna angol és német nyelven érhető el, mely később a csatorna további nyelveivel bővülhet.

A euronews programját világszerte sugározzák, 293 millió háztartást ér el a világ 147 országában kábelen, digitális műholdon és földfelszíni terjesztésben. A program 8 nyelven érhető el egyidejűleg, arab, angol, francia, német, olasz, spanyol, portugál és orosz nyelveken.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a euronews engedélyezte számunkra a csatorna tesztsugárzását a mindigTV platformon, mellyel ismét bővült a szabadon fogható kínálat. Ennek köszönhetően a digitális földfelszíni szolgáltatás hazai nézői előfizetési díj nélkül jutnak hozzá egy színvonalas európai programhoz, valamint egy, a digitális technológia által kínált új tulajdonsággal, a nyelvválasztással ismerkedhetnek meg. Ezen túlmenően a terveinkben szerepel további tartalomszolgáltatókkal való együttműködés és a magyar nézőknek rendelkezésre álló szabadon fogható kínálat további bővítése” – mondta Jean-Francois Fenech, az Antenna Hungária Zrt. vezérigazgatója.

Oldal tetejére