mindigTV PRÉMIUM
  • 2022. augusztus 3.
Bükkösd, Kazincbarcika, Sály, Sátoraljaújhely, Tokaj, Veszprém, Szigetvár, Szentes
mindigTV PRÉMIUM
  • 2022. július 15.
2022. július
mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2022. július 12.
Perőcsény, Budapest - Széchenyi hegy, Balassagyarmat, Karancs, Kékesd, Nagylóc, Nagymaros, Orfű, Pásztó, Pécs-Diána, Pécs-Misina, Salgótarján, Siklós, Szentgotthárd, Sopron, Patak, Szolnok
mindigTV PRÉMIUM
  • 2022. július 1.
2022. július 3 (vasárnap) 23:00-tól 2022. július 4 (hétfő) 04:15-ig
mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2022. június 23.
Tájékoztatjuk Előfizetőinket, hogy 2022. június 22. napjától megszüntetjük a hangazonosítás lehetőségét, amellyel összefüggésben az Adatkezelési Tájékoztatóból is törlésre került ez az adatkezelés, s a hangazonosítás során keletkezett hangminták pedig törlésre kerültek. Az érintettek külön levélben is értesítésre kerülnek.

Elérte a százezret a mindigTV országos digitális földfelszíni televíziós szolgáltatás felhasználóinak száma

mindigTV
  • 2010. augusztus 24.

Robbanásszerű, több mint ötszörös emelkedés az értékesített DVB-T vételre alkalmas vevőkészülékek számában 2010. első félévében.

Az értékesített DVB-T vételre alkalmas vevőeszközök száma 2010. első félévében robbanásszerűen, több mint ötszörösére emelkedett az előző év azonos időszakához képest, ezáltal már a magyar háztartások 8 százaléka rendelkezett DVB-T MPEG-4 kompatibilis vevőkészülékekkel. Ezzel párhuzamosan a felhasználók számát illetően a mindigTV szolgáltatás népszerűsége újabb mérföldkőhöz érkezett, több mint százezer háztartás használja a szolgáltatást, mely az összes földfelszíni háztartás számával összevetve több mint 12 százalékot tesz ki.

Az értékesített DVB-T MPEG-4 kompatibilis készülékek száma 2010 első félévében több mint ötszörösére emelkedett az előző év azonos időszakához képest. Ebben az emelkedésben a következő tényezők játszottak szerepet: a tavaly év végi, 88%-os lefedettséget biztosító jelentős hálózatkiépítés, a szolgáltatás ismertségének jelentős emelkedése a mindigTV kommunikációs kampányok hatására, a mindigTV PRÉMIUM szolgáltatás május végi sikeres elindítása, a Foci VB rendkívül népszerű ingyenes, HD-minőségű vételi lehetősége, az egyre bővülő mindigTV matricás készülékválaszték, valamint a tovább csökkenő berendezésárak.

A mindigTV szolgáltatásra történő váltás folyamatát erősíti a lapos képernyős televíziók forgalmazása, hiszen már alig lehet olyan LCD vagy plazma-televíziót kapni Magyarországon, melyben ne lenne megtalálható a mindigTV szolgáltatás vételéhez szükséges DVB-T MPEG-4 tuner. Ezáltal annak a nézőnek, aki DVB-T MPEG-4 tunerrel felszerelt LCD vagy plazma-televízióra cseréli régi készülékét, nem szükséges, hogy külön dekódert vásároljon a mindigTV szolgáltatás vételéhez. Ráadásul a kábeles szolgáltatásokkal ellentétben ez a platform egyedülálló módon biztosítja a választás szabadságát a néző számára a szabadon fogható és az előfizetéses kínálat között nemcsak most, de az analóg lekapcsolást követően is.

Az Antenna Hungária a GfK Hungária Kft. havi értékesítési statisztikáit is felhasználja kimutatásainak összeállításához. A legfrissebb, június végi értékesítési adatok alapján a magyar háztartások 8 százaléka rendelkezett DVB-T MPEG-4 vevőkészülékkel (dekóderek, integrált televíziók, PCI és USB kártyák és stickek). A felhasználók számát illetően a mindigTV szolgáltatás újabb mérföldkőhöz érkezett: a BellResearch piackutató cég számításai alapján a mindigTV felhasználók száma meghaladta a százezret, mely az összes földfelszíni háztartás számával összevetve több mint 12 százalékot tesz ki. A földfelszíni digitális televíziós szolgáltatás ismertsége is tovább emelkedett, immáron a hazai háztartások 2/3-ában már hallottak a mindigTV-ről.

„Az elmúlt hónapokban fontos lépést tettünk előre a digitális átállás kapcsán. A HD minőségben, előfizetési díj nélkül elérhető Foci VB és a mindigTV PRÉMIUM szolgáltatásunk elindításával a DVB-T platform ismertsége és népszerűsége tovább emelkedett. Nagyon elégedettek vagyunk azzal, hogy a nézők kifejezetten kedvezően fogadták a mindigTV PRÉMIUM szolgáltatás elindítását, néhány hét alatt több ezren fizettek elő erre a kiegészítő szolgáltatásra. A DVB-T platformon már 17 televízió – köztük 3 HD minőségben - és 4 rádiócsatorna érhető el, reális alternatívát kínálva más sokcsatornás televíziós szolgáltatással szemben. Tovább kívánjuk bővíteni a szabadon elérhető és a fizetős csatornák körét a közeljövőben, a digitális földfelszíni televíziós hálózat jelentős bővítésével pedig az év végére a mindigTV és a mindigTV PRÉMIUM szolgáltatások immáron a lakosság 95 százaléka számára elérhetőek lesznek, a fővárosban és az aprófalvakban egyaránt” – hangsúlyozta Jean-Francois Fenech, az Antenna Hungária vezérigazgatója.

Oldal tetejére