Bővül a mindigTV Extra digitális földfelszíni tévészolgáltatás kínálata - az M3 csatorna az ünnepek alatt elérhető az összes mindigTV néző számára

mindigTV MinDig TV Extra
  • 2013. november 27.

2013. december 1-jétől a D1 csatornával bővül a mindigTV Extra Alapcsomag kínálata, december 20-ától pedig elindul az M3 csatorna sugárzása a Családi csomagban. 2014. január 1-jétől további változások lépnek életbe: a Családi csomagban található PRO4 csatorna helyett a Super TV2 csatorna lesz elérhető, a Dorcel csatorna a Családi csomag helyett az Alapcsomagban kerül elosztásra, a Private Spice pedig kikerül a kínálatból.

2013. december 1-jétől a D1 csatornával bővül a mindigTV PRÉMIUM Alapcsomag kínálata, december 20-ától pedig elindul az M3 csatorna sugárzása a Családi csomagban. 2014. január 1-jétől további változások lépnek életbe: a Családi csomagban található PRO4 csatorna helyett a Super TV2 csatorna lesz elérhető, a Dorcel csatorna a Családi csomag helyett az Alapcsomagban kerül elosztásra, a Private Spice pedig kikerül a kínálatból.

2013. decemberben bővül a mindigTV PRÉMIUM kínálata, a digitális földfelszíni televíziós platformon az eddigi 31 csatorna helyett 32 csatorna lesz elérhető, változatlan előfizetési díjak és kondíciók mellett.

A változások a következők:

2013. december 1. - a D1 csatornával bővül a mindigTV PRÉMIUM Alapcsomag kínálata
2013. december 20. - elindul az M3 csatorna sugárzása a Családi csomagban
2014. január 1. - a PRO4 csatorna helyett a Super TV2 csatorna lesz elérhető a Családi csomagban; a Dorcel csatorna az Alapcsomagban kerül elosztásra a Családi csomag helyett, a Private Spice pedig kikerül a kínálatból.

Az M3 csatorna 2013. december 20. és 2014. január 5. között kódolatlanul, előfizetési díj nélkül elérhető lesz az összes mindigTV és mindigTV PRÉMIUM felhasználó számára.

Az ingyenes csatornákat kínáló mindigTV és az előfizetéses mindigTV PRÉMIUM szinte az egész országban elérhető egy szoba- vagy tetőantenna és egy dekóder segítségével. A 2013. novemberi hálózatfejlesztéseknek köszönhetően az Antenna Hungária teljes digitális televíziós termékportfóliója 90 telephelyről elérhető, hálózatonként szinte azonos, 99%-os lakossági lefedettséget biztosítva. Az ingyenes mindigTV szolgáltatást használó háztartások száma az elmúlt hónapokban több százezerrel bővült, az előfizetéses csomagokat kínáló mindigTV PRÉMIUM pedig a negyedik legnagyobb hazai fizetős televíziós szolgáltatásként már 130 ezer előfizetővel rendelkezik.

A mindigTV és mindigTV PRÉMIUM szolgáltatásokat illetően jövő tavasszal további jelentős infrastruktúra-fejlesztések várhatók, az új kapacitások rendelkezésre állásával tovább növekedhet az elérhető televíziócsatornák száma és újabb szolgáltatásokkal bővülhet a termékportfólió.Antenna Hungária Zrt.

További információ:

Tóth András, kommunikációs vezető,
Tel: +36 1 464-2110
E-mail: totha [kukac] ahrt.hu

Az Antenna Hungáriáról: www.ahrt.hu
A mindigTV-ről: www.mindigtv.hu; www.atallas.hu
A mindigTV Extráról: www.mindigtvextra.hu

A közlemény teljes szövege innen letölthető

Oldal tetejére