mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2021. október 22.
Minden mindigTV PRÉMIUM előfizetőnknek egy 30 napig érvényes Filmbox+ kupont küldtünk ajándékba számlalevél mellékletben.
mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2021. október 4.
Október 4 től -17-ig a Spektrum csatornát kódolatlanul érhetik el a mindigTV nézői, és a mindigTV PRÉMIUM előfizetők is, a mindigTV GO alkalmazáson keresztül.
mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2021. szeptember 15.
Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2021. szeptember 19-én (vasárnap) 00:00 és 05:00 között tervezett rendszerfejlesztési munkálatok miatt a SimplePay online fizetési rendszerének internetes kártyaelfogadási szolgáltatása szünetelni fog.mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2021. szeptember 7.
Bükkösd, Szigetvár, Kaposvár, Kiskőrös, Hollóháza, Füzérradvány
mindigTV PRÉMIUM
  • 2021. szeptember 3.
Telenor hálózatfejlesztés miatt több településen elszórtan körülbelül 15-30 perces 2G/3G/4G szolgáltatás kiesésekre lehet számítani.

Az Antenna Hungária nyerte a földfelszíni digitális televíziós és rádiós műsorszóró hálózatok üzemeltetésének jogosultságát

mindigTV
  • 2008. október 29.

Az Antenna Hungária örömmel értesült arról, hogy a Nemzeti Hírközlési Hatóság által közölt információ szerint a digitális pályázatokat felügyelő Parlamenti Bizottság jóváhagyta a NHH javaslatát, amely szerint az AH nyerte meg a földfelszíni digitális televízió- és rádióműsor-szóró hálózatok üzemeltetési jogosultságát.

Az Antenna Hungária ezúton is köszönetet mond a Bizottságnak és a Hatóságnak az eredményes koncepcionális és értékelési munkájáért, és megköszöni a bizalmat, amelyet az AH több évtizedes műsorszóró tapasztalata alapján és a TDF Csoport közös erőfeszítéseként kialakított AH-ajánlatoknak megszavaztak.

Az AH biztos benne, hogy az ajánlataiban foglaltak és a jelenleg is zajló komoly előkészítő munkálatok biztosítani fogják a sikeres digitális műsorszóró hálózatok működését, elősegítve a műsorterjesztési platformok közötti verseny élénkítését és a nézők és hallgatók fogyasztói jólétének növelését.

Az Antenna Hungária eltökélt azt illetően, hogy minden szükséges lépést megtegyen a digitális platformok sikerességéért. Ennek érdekében jelentős befektetést tervez az elkövetkező 4-5 évben a földfelszíni televízió- és rádióhálózatok digitalizálása terén, ezáltal lehetővé válik, hogy több televízió és rádió program jusson el minden magyar állampolgárhoz.

Oldal tetejére