mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2021. május 6.
Békéscsaba, Nagykanizsa, Patak, Perőcsény, Szolnok, Miskolc-Avas, Miskolc-Diósgyőr, Miskolc-Tapolca, Nagymaros, Pécs-Diana, Pécs-Misina, Kékesd, Siklós, Mór, Szombathely
mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2021. április 16.
Hálózati karbantartás miatt 2021. április 17. 22:00 óra és április 18. 03:00 között webshopunkban és online ügyfélkapunkon időszakosan nem lesznek elérhetőek a szolgáltatásaink.

mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2021. április 15.
Borsodnádasd, Bükkaranyos, Cegléd, Csávoly, Kecskemét, Kékes, Mosonmagyaróvár, Tatabánya, Bakonyszentkirály, Győr, Szekszárd, Kabhegy, Kaposvár, Pénzesgyőr, Tab, Lenti, Vasvár, Szeged/Újszeged
mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2021. április 6.
2021. április 5. és 18. között kódolatlan a TV Paprika műsora.
mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2021. március 30.
Telenor hálózatfejlesztés miatt több településen elszórtan körülbelül 15-30 perces 2G/3G/4G szolgáltatás kiesésekre lehet számítani.

Az Antenna Hungária nyerte a földfelszíni digitális televíziós és rádiós műsorszóró hálózatok üzemeltetésének jogosultságát

mindigTV
  • 2008. október 29.

Az Antenna Hungária örömmel értesült arról, hogy a Nemzeti Hírközlési Hatóság által közölt információ szerint a digitális pályázatokat felügyelő Parlamenti Bizottság jóváhagyta a NHH javaslatát, amely szerint az AH nyerte meg a földfelszíni digitális televízió- és rádióműsor-szóró hálózatok üzemeltetési jogosultságát.

Az Antenna Hungária ezúton is köszönetet mond a Bizottságnak és a Hatóságnak az eredményes koncepcionális és értékelési munkájáért, és megköszöni a bizalmat, amelyet az AH több évtizedes műsorszóró tapasztalata alapján és a TDF Csoport közös erőfeszítéseként kialakított AH-ajánlatoknak megszavaztak.

Az AH biztos benne, hogy az ajánlataiban foglaltak és a jelenleg is zajló komoly előkészítő munkálatok biztosítani fogják a sikeres digitális műsorszóró hálózatok működését, elősegítve a műsorterjesztési platformok közötti verseny élénkítését és a nézők és hallgatók fogyasztói jólétének növelését.

Az Antenna Hungária eltökélt azt illetően, hogy minden szükséges lépést megtegyen a digitális platformok sikerességéért. Ennek érdekében jelentős befektetést tervez az elkövetkező 4-5 évben a földfelszíni televízió- és rádióhálózatok digitalizálása terén, ezáltal lehetővé válik, hogy több televízió és rádió program jusson el minden magyar állampolgárhoz.

Oldal tetejére