mindigTV PRÉMIUM
  • 2022. augusztus 3.
Bükkösd, Kazincbarcika, Sály, Sátoraljaújhely, Tokaj, Veszprém, Szigetvár, Szentes
mindigTV PRÉMIUM
  • 2022. július 15.
2022. július-augusztus
mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2022. július 12.
Perőcsény, Budapest - Széchenyi hegy, Balassagyarmat, Karancs, Kékesd, Nagylóc, Nagymaros, Orfű, Pásztó, Pécs-Diána, Pécs-Misina, Salgótarján, Siklós, Szentgotthárd, Sopron, Patak, Szolnok
mindigTV PRÉMIUM
  • 2022. július 1.
2022. július 3 (vasárnap) 23:00-tól 2022. július 4 (hétfő) 04:15-ig
mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2022. június 23.
Tájékoztatjuk Előfizetőinket, hogy 2022. június 22. napjától megszüntetjük a hangazonosítás lehetőségét, amellyel összefüggésben az Adatkezelési Tájékoztatóból is törlésre került ez az adatkezelés, s a hangazonosítás során keletkezett hangminták pedig törlésre kerültek. Az érintettek külön levélben is értesítésre kerülnek.

Az Antenna Hungária nyerte a földfelszíni digitális televíziós és rádiós műsorszóró hálózatok üzemeltetésének jogosultságát

mindigTV
  • 2008. október 29.

Az Antenna Hungária örömmel értesült arról, hogy a Nemzeti Hírközlési Hatóság által közölt információ szerint a digitális pályázatokat felügyelő Parlamenti Bizottság jóváhagyta a NHH javaslatát, amely szerint az AH nyerte meg a földfelszíni digitális televízió- és rádióműsor-szóró hálózatok üzemeltetési jogosultságát.

Az Antenna Hungária ezúton is köszönetet mond a Bizottságnak és a Hatóságnak az eredményes koncepcionális és értékelési munkájáért, és megköszöni a bizalmat, amelyet az AH több évtizedes műsorszóró tapasztalata alapján és a TDF Csoport közös erőfeszítéseként kialakított AH-ajánlatoknak megszavaztak.

Az AH biztos benne, hogy az ajánlataiban foglaltak és a jelenleg is zajló komoly előkészítő munkálatok biztosítani fogják a sikeres digitális műsorszóró hálózatok működését, elősegítve a műsorterjesztési platformok közötti verseny élénkítését és a nézők és hallgatók fogyasztói jólétének növelését.

Az Antenna Hungária eltökélt azt illetően, hogy minden szükséges lépést megtegyen a digitális platformok sikerességéért. Ennek érdekében jelentős befektetést tervez az elkövetkező 4-5 évben a földfelszíni televízió- és rádióhálózatok digitalizálása terén, ezáltal lehetővé válik, hogy több televízió és rádió program jusson el minden magyar állampolgárhoz.

Oldal tetejére