mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2021. október 22.
Minden mindigTV PRÉMIUM előfizetőnknek egy 30 napig érvényes Filmbox+ kupont küldtünk ajándékba számlalevél mellékletben.
mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2021. október 4.
Október 4 től -17-ig a Spektrum csatornát kódolatlanul érhetik el a mindigTV nézői, és a mindigTV PRÉMIUM előfizetők is, a mindigTV GO alkalmazáson keresztül.
mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2021. szeptember 15.
Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2021. szeptember 19-én (vasárnap) 00:00 és 05:00 között tervezett rendszerfejlesztési munkálatok miatt a SimplePay online fizetési rendszerének internetes kártyaelfogadási szolgáltatása szünetelni fog.mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2021. szeptember 7.
Bükkösd, Szigetvár, Kaposvár, Kiskőrös, Hollóháza, Füzérradvány
mindigTV PRÉMIUM
  • 2021. szeptember 3.
Telenor hálózatfejlesztés miatt több településen elszórtan körülbelül 15-30 perces 2G/3G/4G szolgáltatás kiesésekre lehet számítani.

Az Antenna Hungária és a TechniSat Digital együttműködési megállapodást kötött a mindigTV kapcsán – elindult a dekóderek kedvező részletfizetéses konstrukciója

mindigTV
  • 2009. augusztus 26.

Az Antenna Hungária és a TechniSat Digital között létrejött stratégiai együttműködés alapján megkezdődött a TechniSat által gyártott HDT4 típusjelű , DVB-T MPEG-4 HD digitális földfelszíni dekóderek forgalmazása. A TechniSat dekódere csatlakozott a mindigTV matricás termékek köréhez, a berendezés speciálisan az Antenna Hungária által megadott műszaki paramétereknek megfelelően fejlesztették ki. A készülék kedvező részletfizetéses konstrukcióban is megvásárolható, valamint házhoz szállítással is megrendelhető.

Az Antenna Hungária és a TechniSat Digital reményei szerint a két társaság eredményesen együttműködhet a földfelszíni digitális televíziózás (DVB-T) területén. A TechniSat Digital megkezdte a mindigTV szolgáltatás vételére alkalmas HDT4 típusjelű, DVB-T MPEG-4 beltéri vevőegységek forgalmazását, amelyek SD és HD minőségű programok vételét is lehetővé teszik, valamint a kódolt adások vételére is elő vannak készítve. A berendezést kifejezetten az Antenna Hungária által megadott műszaki paramétereknek megfelelően tervezték, ezt a vásárlók felé a készüléken található MinDigTV matrica is jelzi, mely a garancia arra, hogy az adott dekóder alkalmas a hazai digitális földfelszíni adások vételére. A dekóder kedvező részletfizetéses konstrukció keretében is megvásárolható, és házhoz szállítással is megrendelhető.


A TechniSat HDT4 dekóder részletesebb leírása az alábbi linken található meg:

http://www.technisat.hu

A TechniSat partnerbankja, a Polgári Takarékszövetkezet segítségével kiemelkedően kedvező pénzügyi konstrukcióban is tudja kínálni a berendezést, amelynek havi törlesztőrészlete nem haladja meg a magyar havi minimálbér 1 százalékát.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a forgalmazott DVB-T dekóderek kínálata folyamatosan bővül, ezáltal a nézők egyre több kedvező árú készülék közül választhatnak. A két társaság együttműködése a dekóderek forgalmazásán és a mindigTV matricarendszer használatán kívül a közös kommunikációs tevékenységekre is kiterjed. Ez azt jelenti, hogy mostantól a TechniSat a mindigTV stratégiai partnerei közé tartozik, és a digitális átállással kapcsolatos tudnivalók lakossági tájékoztatásában is részt vesz” – mondta Kárpáti Rudolf, az Antenna Hungária Zrt. műsorterjesztési és műszaki szolgáltatási igazgatója.

Török Zoltán, a TechniSat Digital Hungary Kft. értékesítési igazgatója a stratégiai együttműködés kapcsán úgy fogalmazott, hogy „büszkeséggel tölt el minket, hogy az Antenna Hungária stratégiai partnere lehetünk, ezáltal részt vehetünk a magyarországi digitális átállás folyamatában. Németországban a TechniSat úttörő szerepet játszott a digitális földfelszíni műsorszórás bevezetésében, és az ott szerzett szakmai tapasztalatok jelentős részét a magyar piacon is sikerrel tudjuk majd felhasználni, ezáltal a nézők számára a legjobb megoldást biztosítani. A digitális beltéri egységek fejlesztése és gyártása terén Németországban a TechniSat az egyik legelismertebb piaci szereplőnek számít, a jó minőségű és innovatív termékeiről vált ismertté.

Habár 2006 óta gyártunk Magyarországon parabolaantennákat, és nemrégiben nyitottuk meg új üzemünket Abasáron, a TechniSat neve ennek ellenére hazánkban még nem kellően ismert. Az Antenna Hungáriával megkötött stratégiai együttműködés jelentős lépés a magyar piaci pozíciónk tekintetében. A forgalomba kerülő, teljesen új fejlesztésű digitális dekóderek kifejezetten az AH igényei szerint, a helyi sajátosságokat figyelembe véve készültek. Egyéb termékeink, így például a TechniSat televíziók, a HDTV-k és az integrált DVB-T, DVB-S és DVB-C tunerrel rendelkező készülékek is megfelelnek a legmagasabb színvonalú technikai standardoknak. Ennek eredményeképpen a TechniSat Digital a mindigTV szolgáltatás vételére egyedülállóan széles kínálatot biztosít”.

Oldal tetejére