MinDig TV Extra
  • 2018. november 14.
Szerződést hosszabbított az SPI / Filmbox Magyarország és az Antenna Hungária.
MinDig TV Extra
  • 2018. november 5.
Alap és Családi tévécsomagok 1 éves előfizetéssel 3 hónapig 100 Ft-os* havidíjért!
MinDig TV MinDig TV Extra
  • 2018. november 5.
National Geographic, RTL II, Humor+
MinDig TV Extra
  • 2018. október 30.
A Budai ügyfélszolgálati iroda 2018. november 10-én 12 órakor zár.
MinDig TV MinDig TV Extra
  • 2018. október 30.
Kaposvár, Gerecse

A MinDig TV Extra előfizetői számára kódolatlanul lesz elérhető a Filmbox Prémium csatorna április 13. és május 02-ig.

MinDig TV Extra
  • 2018. április 12.

A FilmBox csatornák filmeket és sorozatokat kínálnak a nap 24 órájában, reklámok és megszakítások nélkül

Ismerje meg a Filmbox Prémium csatorna minőségi filmkínálatát

A kódolatlan időszak egy hete is számtalan izgalmas filmet ígér, de nézzük először rögtön az előttünk álló hétvége gazdag kínálatát.

Szombat este - 20 óra 10 perces kezdéssel - látható a Felmentő ítélet című norvég drámasorozat első epizódja, melynek főszereplője Ázsiában lett sikeres üzletember. Egy nap azonban megkeresik a szülővárosából, hogy segítsen egy helyi vállalat gazdasági helyreállításában. A férfi úgy tér haza, hogy a családjának fogalma sincs arról, hogy húsz évvel korábban elítéltek a középiskolai szerelme megölésének vádjával, igaz, később felmentették. A sorozat részeit egymást követő esténként – ugyanebben az idősávban – vetíti a csatorna.

Vasárnap délben pedig a Vincent és én című családi film lehet egy ebéd utáni kellemes program. A film főszereplője Joey, egy 13 éves kanadai lány, aki megszállott rajongója Vincent van Gogh művészetének. A festő virágos képei segítettek Joey-nak, hogy súlyos betegségéből kigyógyuljon. Különös tehetségének köszönhetően, a kislány úgy fest, mintha maga van Gogh alkotná a képeket. Ez a tehetség azonban olyan embereknek is feltűnik, akik szándékai komoly veszélybe sodorják a lányt.

Vasárnap késő este – 23 óra 5 perces kezdéssel - pedig egy norvég thriller, a Szörnyeteg borzongathatja meg azokat, akik nem félősek.
Hedda Hersoug nyomozó belefáradva a bűn üldözésébe, azért tér vissza a szülővárosába, hogy végre nyugodt, egészen hétköznapi életet élhessen. Amikor azonban egy fiatal lánynak nyoma veszik, a lány barátját pedig holtan találják, kénytelen újra munkába állni, hogy a helyi rendőrfelügyelővel összefogva megállítsák a sorozatgyilkost.
A skandináv krimik komoly rajongótábort tudhatnak maguk mögött – joggal -, így remélhetjük, hogy ezúttal is egy izgalmas, csavaros és társadalomkritikától sem mentes filmet láthatunk.

Április 24-től pedig folytatódik a nagysikerü "Az ifjú pápa" című sorozat is. Egy kitalált történet az első amerikai pápáról, Lenny Belardo- ról. XIII. Piusz Pápa számos intézkedésével sokkolja a Vatikánt és folyamatos harcot vív ellenlábasaival. Fő segítője Mary nővér, aki felnevelte az árva Belardo-t és nem csak segíti megszerezni neki a pápaságot, de ő lesz a Pápa személyi titkára is.

Jó szórakozást kívánunk!


Oldal tetejére
});