mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2022. június 23.
Tájékoztatjuk Előfizetőinket, hogy 2022. június 22. napjától megszüntetjük a hangazonosítás lehetőségét, amellyel összefüggésben az Adatkezelési Tájékoztatóból is törlésre került ez az adatkezelés, s a hangazonosítás során keletkezett hangminták pedig törlésre kerültek. Az érintettek külön levélben is értesítésre kerülnek.
mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2022. június 8.
Szolnok, Tatabánya, Vác, Zirc
mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2022. május 10.
Úzd, Tamási, Mecseknádasd, Keszthely, Dunaújváros, Bonyhád, Mosonmagyaróvár, Vasvár, Lenti, Siklós, Pécs, Orfű, Kékesd, Kiskőrös, Székesfehérvár, Sopron, Sopron Dalos-hegy, Nagykanizsa, Kőszeg
mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2022. május 5.
A Budai ügyfélszolgálati iroda technikai okok miatt 2022. május 11-én 14:30-kor zár.
mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2022. május 3.
Szerdán (2022.05.04.) 10:00 órakor automatikus csatornafrissítés lesz újrahangolással.

A Magyar Televízió csatornái a digitális mindigTV kínálatában

mindigTV
  • 2009. július 1.

Megszületett a megállapodás az Antenna Digitális Televízió Műsorterjesztő Kft. és a Magyar Televízió (MTV) között a digitális földfelszíni műsorterjesztésről. Az m1 és m2 műsora nagy felbontásban (HD) érhető el 2009. július 1-jétől a mindigTV szolgáltatás szabadon fogható kínálatában.

Aláírta a megállapodást az Antenna Digitális Televízió Műsorterjesztő Kft. és a Magyar Televízió a közszolgálati csatornák részvételéről a mindigTV digitális földi platformon. Az m1 és m2 műsora nagy felbontásban, előfizetési díj nélkül fogható 2009. július 1-jétől a digitális földfelszíni televíziós szolgáltatás kínálatában. A közszolgálati csatornák programjai Budapest körzetében az 55-ös, Kabhegy körzetében a 64-es, Szentes körzetében pedig a 60-as csatornán érhetők el.

Mint ismeretes, a mindigTV szolgáltatás Budapest, Kabhegy és Szentes adóállomások körzetében indult el 2008. december 1-jén, közel 60%-os lakossági lefedettséggel. A szolgáltatás igénybevételéhez megfelelő állapotban lévő szélessávú tetőantenna, valamint egy mindigTV matricával ellátott, földfelszíni vételre alkalmas dekóder, vagy integrált televízió szükséges.

Az Antenna cégcsoport és a Magyar Televízió hosszú távú, 2020 szeptemberéig tartó megállapodása értelmében a két cég megállapodott a digitális átállásról és a platformhoz való csatlakozásról.

„Fontosnak tartjuk, hogy a földfelszíni platformon az MTV is ott legyen. A magyar háztartások jelentős részébe, jelenleg körülbelül 20%-ába kizárólag ebben a formában jutnak el a közszolgálati tartalmak. A Magyar Televízió elkötelezett támogatója a digitális átállásnak, felkészülünk a jövő kihívásaira. Támogatunk minden új technológiát, amely a nézők javát szolgálja, legyen szó akár az értékes tartalomkínálat bővítéséről, akár a televíziózás élményének javításáról. A jövő televíziója hamarosan megérkezik” – hangsúlyozta Medveczky Balázs, a Magyar Televízió ügyvezető alelnöke.

„Üdvözöljük a Magyar Televízió döntését, amelynek értelmében a digitális földfelszíni platform egyik legmeghatározóbb szereplőjeként aktívan részt vesz a magyarországi digitális átállás folyamatában. Azzal, hogy az MTV hosszú távra csatlakozott ehhez a platformhoz, a szolgáltatás előfizetési díj nélküli kínálata már hat csatornát tartalmaz, amelyből három nagy felbontású (HD). A mindigTV az egyedüli szolgáltatás, amely előfizetési díj nélkül biztosítja a legnépszerűbb hazai csatornákat, immáron kétszer annyi szabadon fogható csatornát kínál, mint amennyi az analóg földi platformon elérhető. A mindigTV szolgáltatás lakossági lefedettsége decemberben jelentősen, 88%-ra emelkedik, emellett a tartalomkínálatot is tovább kívánjuk bővíteni” – emelte ki Jean-Francois Fenech, az Antenna Hungária Zrt. vezérigazgatója.

Oldal tetejére