mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2021. október 4.
Október 4 től -17-ig a Spektrum csatornát kódolatlanul érhetik el a mindigTV nézői, és a mindigTV PRÉMIUM előfizetők is, a mindigTV GO alkalmazáson keresztül.
mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2021. szeptember 15.
Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2021. szeptember 19-én (vasárnap) 00:00 és 05:00 között tervezett rendszerfejlesztési munkálatok miatt a SimplePay online fizetési rendszerének internetes kártyaelfogadási szolgáltatása szünetelni fog.mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2021. szeptember 7.
Bükkösd, Szigetvár, Kaposvár, Kiskőrös, Hollóháza, Füzérradvány
mindigTV PRÉMIUM
  • 2021. szeptember 3.
Telenor hálózatfejlesztés miatt több településen elszórtan körülbelül 15-30 perces 2G/3G/4G szolgáltatás kiesésekre lehet számítani.
mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2021. augusztus 9.
Bonyhád, Dunaújváros, Mecseknádasd, Tamási, Uzd, Veszprém, Zirc, Karcag, Siófok

A Magyar Televízió csatornái a digitális mindigTV kínálatában

mindigTV
  • 2009. július 1.

Megszületett a megállapodás az Antenna Digitális Televízió Műsorterjesztő Kft. és a Magyar Televízió (MTV) között a digitális földfelszíni műsorterjesztésről. Az m1 és m2 műsora nagy felbontásban (HD) érhető el 2009. július 1-jétől a mindigTV szolgáltatás szabadon fogható kínálatában.

Aláírta a megállapodást az Antenna Digitális Televízió Műsorterjesztő Kft. és a Magyar Televízió a közszolgálati csatornák részvételéről a mindigTV digitális földi platformon. Az m1 és m2 műsora nagy felbontásban, előfizetési díj nélkül fogható 2009. július 1-jétől a digitális földfelszíni televíziós szolgáltatás kínálatában. A közszolgálati csatornák programjai Budapest körzetében az 55-ös, Kabhegy körzetében a 64-es, Szentes körzetében pedig a 60-as csatornán érhetők el.

Mint ismeretes, a mindigTV szolgáltatás Budapest, Kabhegy és Szentes adóállomások körzetében indult el 2008. december 1-jén, közel 60%-os lakossági lefedettséggel. A szolgáltatás igénybevételéhez megfelelő állapotban lévő szélessávú tetőantenna, valamint egy mindigTV matricával ellátott, földfelszíni vételre alkalmas dekóder, vagy integrált televízió szükséges.

Az Antenna cégcsoport és a Magyar Televízió hosszú távú, 2020 szeptemberéig tartó megállapodása értelmében a két cég megállapodott a digitális átállásról és a platformhoz való csatlakozásról.

„Fontosnak tartjuk, hogy a földfelszíni platformon az MTV is ott legyen. A magyar háztartások jelentős részébe, jelenleg körülbelül 20%-ába kizárólag ebben a formában jutnak el a közszolgálati tartalmak. A Magyar Televízió elkötelezett támogatója a digitális átállásnak, felkészülünk a jövő kihívásaira. Támogatunk minden új technológiát, amely a nézők javát szolgálja, legyen szó akár az értékes tartalomkínálat bővítéséről, akár a televíziózás élményének javításáról. A jövő televíziója hamarosan megérkezik” – hangsúlyozta Medveczky Balázs, a Magyar Televízió ügyvezető alelnöke.

„Üdvözöljük a Magyar Televízió döntését, amelynek értelmében a digitális földfelszíni platform egyik legmeghatározóbb szereplőjeként aktívan részt vesz a magyarországi digitális átállás folyamatában. Azzal, hogy az MTV hosszú távra csatlakozott ehhez a platformhoz, a szolgáltatás előfizetési díj nélküli kínálata már hat csatornát tartalmaz, amelyből három nagy felbontású (HD). A mindigTV az egyedüli szolgáltatás, amely előfizetési díj nélkül biztosítja a legnépszerűbb hazai csatornákat, immáron kétszer annyi szabadon fogható csatornát kínál, mint amennyi az analóg földi platformon elérhető. A mindigTV szolgáltatás lakossági lefedettsége decemberben jelentősen, 88%-ra emelkedik, emellett a tartalomkínálatot is tovább kívánjuk bővíteni” – emelte ki Jean-Francois Fenech, az Antenna Hungária Zrt. vezérigazgatója.

Oldal tetejére