mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2021. május 6.
Békéscsaba, Nagykanizsa, Patak, Perőcsény, Szolnok, Miskolc-Avas, Miskolc-Diósgyőr, Miskolc-Tapolca, Nagymaros, Pécs-Diana, Pécs-Misina, Kékesd, Siklós, Mór, Szombathely
mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2021. április 16.
Hálózati karbantartás miatt 2021. április 17. 22:00 óra és április 18. 03:00 között webshopunkban és online ügyfélkapunkon időszakosan nem lesznek elérhetőek a szolgáltatásaink.

mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2021. április 15.
Borsodnádasd, Bükkaranyos, Cegléd, Csávoly, Kecskemét, Kékes, Mosonmagyaróvár, Tatabánya, Bakonyszentkirály, Győr, Szekszárd, Kabhegy, Kaposvár, Pénzesgyőr, Tab, Lenti, Vasvár, Szeged/Újszeged
mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2021. április 6.
2021. április 5. és 18. között kódolatlan a TV Paprika műsora.
mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2021. március 30.
Telenor hálózatfejlesztés miatt több településen elszórtan körülbelül 15-30 perces 2G/3G/4G szolgáltatás kiesésekre lehet számítani.

A Duna TV és a Duna II Autonómia csatornája a mindigTV digitális földi televíziós szolgáltatás kínálatában

mindigTV
  • 2008. november 27.

A Duna TV elsőként csatlakozik a mindigTV földi digitális televíziós szolgáltatáshoz, a Duna TV adása HD formátumban, további új földi csatornaként a Duna II Autonómia adása pedig SD formátumban lesz elérhető.

A mai napon megszületett a 12 évre szóló, hosszú távú megállapodás az Antenna Hungária csoport és a Duna Televízió Zrt. között a mindigTV digitális földi platformon történő részvételről, a Duna Televízió adásai ezáltal 2008. december 1-jétől előfizetési díj nélkül lesznek elérhetők a magyar nézők számára a digitális földfelszíni televíziós szolgáltatás kínálatában.

A Duna TV elsőként csatlakozik a szolgáltatáshoz, a Duna TV adása nagyfelbontású HD formátumban, további új földi csatornaként a Duna II Autonómia adása pedig hagyományos felbontásban, SD formátumban lesz elérhető. Mindkét csatorna ugyanazon a multiplexen fog helyet kapni.

Mint ismeretes, a mindigTV szolgáltatás Budapest, Kabhegy és Szentes adóállomások körzetében indul el december 1-jén, közel 60%-os lakossági lefedettséggel. A szolgáltatás igénybevételéhez megfelelő állapotban lévő szélessávú tetőantenna, valamint egy DVB-T MPEG-4 HD dekóder, vagy egy DVB-T MPEG-4 HD tunerrel felszerelt integrált televízió szükséges.

Decembertől megjelennek az üzletek kínálatában a MinDig Tv matricás dekóderek és integrált televíziókészülékek. A matrica garanciát jelent arra, hogy a készülék alkalmas a digitális földi televíziós sugárzás vételére. A két cég közötti együttműködés a kommunikációs tevékenységre is kiterjed, a Duna Televízió kiemelt partnerként működik közre a digitális átállás kommunikációjában.

Oldal tetejére