mindigTV PRÉMIUM
  • 2022. augusztus 3.
Bükkösd, Kazincbarcika, Sály, Sátoraljaújhely, Tokaj, Veszprém, Szigetvár, Szentes
mindigTV PRÉMIUM
  • 2022. július 15.
2022. július
mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2022. július 12.
Perőcsény, Budapest - Széchenyi hegy, Balassagyarmat, Karancs, Kékesd, Nagylóc, Nagymaros, Orfű, Pásztó, Pécs-Diána, Pécs-Misina, Salgótarján, Siklós, Szentgotthárd, Sopron, Patak, Szolnok
mindigTV PRÉMIUM
  • 2022. július 1.
2022. július 3 (vasárnap) 23:00-tól 2022. július 4 (hétfő) 04:15-ig
mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2022. június 23.
Tájékoztatjuk Előfizetőinket, hogy 2022. június 22. napjától megszüntetjük a hangazonosítás lehetőségét, amellyel összefüggésben az Adatkezelési Tájékoztatóból is törlésre került ez az adatkezelés, s a hangazonosítás során keletkezett hangminták pedig törlésre kerültek. Az érintettek külön levélben is értesítésre kerülnek.

Elérhető a Filmbox+ internetes alkalmazás

A már jól ismert mindigTV GO felület mellett, további digitális felülethez kaphat hozzáférést díjmentesen.

mindigTV PRÉMIUM Szabadidő kiegészítő csomag előfizetése esetén már a FilmBox+ internetes alkalmazás is elérhető, benne filmek és sorozatok széles kínálatán túl élőben sugárzott filmes és egyéb tematikus tévécsatornákkal. A bejelentkezéshez szükséges kódot a Szabadidő csomagra előfizetőink a számlalevélen találják meg, új előfizetés esetén az első számlalevélen küldjük ki.

Bejelentkezés és regisztráció: www.filmbox.com/hu

Amennyiben még nem rendelkezik mindigTV PRÉMIUM Szabadidő csomag előfizetéssel, keresse kollégáinkat a 1211 telefonszámon vagy rendelje meg csomagját ügyfélkapun keresztül https://ugyfelkapu.mindigtv.hu/CsomagValtas.

Hogyan érhető el a FilmBox+ felület?

A kupont a www.filmbox.com/hu weboldalon keresztül aktiválhatja. Az aktiváláshoz FilmBox+ felhasználói fiókkal kell rendelkeznie.

Regisztrációt vagy bejelentkezést követően kattintson a jobb felső sarokban a „Felhasználói nevére”, majd válassza a „Fiókom” menüpontot a legördülő menüben. A következő oldalon kattintson a „Kupon beváltása” feliratra, gépelje be a kapott kuponkódot a megjelenő mezőbe, majd kattintson a „Kupon beváltása” gombra.

Az aktiváló kód egyedi, és az előfizetéshez tartozik, ezért kérjük, ne adja azt oda másnak. Fontos, hogy egy kóddal csak egy felhasználói fiókra aktiválható a FilmBox+ szolgáltatás.

Amennyiben a FilmBox+ szolgáltatással kapcsolatban kérdése lenne, forduljon bizalommal a FilmBox+ ügyfélszolgálatához a support@filmbox.com e-mail címen.


Oldal tetejére